1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-12-2013 13:43

Ασταμάτητη η Νίκη Αμαρουσίου με Βερτζάγια, Μάρκου και Δηλαβέρη

Με το πόδι στο... γκάζι συνεχίζει η Νίκη Αμαρουσίου την ξέφρενη κούρσα της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (Α' όμιλος), καθώς δίχως να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία "άλωσε" και το Ζηρίνειο επικρατώντας της Σχολής Μωραϊτη με 3-0 σετ και διατήρησε το αήττητό της για πέμπτη σερί αγωνιστική. Πολύ καλές ήταν η Βερτζάγια (11π), η Μάρκου (10π) και βέβαια η Δηλαβέρη (10π)

Τα κορίτσια του Νώντα Μπάιμπου με τη νίκη τους αυτή παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. έστω και προσωρινά, αφού ο ΑΟ Παλλήνη έχει έναν αγώνα λιγότερο) και κάθε εβδομάδα που περνά γίνεται ολοένα και πιο εμφανές ότι η ομάδα μας φέτος "χτίστηκε" για να πρωταγωνιστήσει,. 

Οι παίκτριές μας επέδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, έπιασαν αρκούντως ικανοποιητική απόδοση και σε μεγάλα διαστήματα απέδωσαν θεαματικό βόλεϊ, αποζημιώνοντας τους -λιγοστούς- φίλους της Νίκης που έδωσαν το παρόν και στο Ζηρίνειο.

Ωστόσο, η Νίκη παραμένει ως οφείλει "προσγειωμένη", δεν... αποπροσανατολίζεται απ' το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών -μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής απ' τον ΑΟ Παλλήνη- και πλέον η προσοχή του κόουτς Μπάιμπου και των κοριτσιών του στρέφεται εξ ολοκλήρου στο σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι-ντέρμπι της ερχόμενης (7ης) αγωνιστικής κόντρα στην ποιοτικότατη ΑΕ Γκράβας (Δευτέρα 9/12, 20:45). 
 

Τα σετ (0-3): 13-25, 17-25, 9-25

ΑΣ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Καλαμπόκης): Παπαδιαμαντίου, Γεννηματά, Κούτσια, Πανταζοπούλου, Κόμνου, Παρίσση, Πάικου (L).

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 1, Βερτζάγια 11, Καλαντζή, Βασιλάκη 2, Μάρκου 10, Μιχαηλίδη Αλ. (L) 50% υποδ., Βήτου (L) 50% υποδ., Κοκλανάκη 9, Μιχαηλίδη Κ., Τσελέπη 5, Δηλαβέρη 10.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ