1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2013 11:45

Εξαντλούνται τα «διαρκείας» της Νίκης Αμαρουσίου

Ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η ζήτηση των Καρτών Διαρκείας 2013-2014 της Νίκης Αμαρουσίου από τους φίλους της ομάδας, παρά το γεγονός ότι τα πρωταθλήματα Μπάσκετ (1ος όμιλος Γ' Εθνικής) και Βόλεϊ (1ος Όμιλος Β' Εθνικής) στα οποία συμμετέχει έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες.


Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και υπάρχει ενδεχόμενο εντός των προσεχών ημερών να έχουν εξαντληθεί. Αναμφίβολα, σε αυτό βοηθούν και οι εξαιρετικά προσιτές τιμές τους, προσαρμοσμένες στις δυσκολίες των καιρών.

Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή (24/11, 17:00) η ανδρική ομάδα Μπάσκετ της Νίκης Αμαρουσίου υποδέχεται τον άκρως επικίνδυνο Έσπερο ΑΟΠΑ στο κλειστό της Κοκκινιάς, ενώ μία ημέρα αργότερα (25/11, 20:45) η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Νίκης φιλοξενεί τον ΓΣ Κερατέας και είναι μεγάλη... διπλή ευκαιρία για τους πιστούς φίλους της ομάδας να την ενισχύσουν και δίνοντας βροντερό παρών αλλά και με το να προμηθευτούν Κάρτες Διαρκείας!

Εξάλλου, οι Κάρτες Διαρκείας αποτελούν μία εξαιρετικά σημαντική οικονομική βοήθεια για την Νίκη Αμαρουσίου που συμβάλλει αποφασιστικά και ουσιαστικά στο δύσκολο αγώνα.

Οι Κάρτες Διαρκείας διαχωρίζονται σε τρεις (3) κατηγορίες: 

1. Κάρτα Gold Member - Τιμή 100 ευρώ

Για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Αμαρουσίου σε Μπάσκετ και Βόλεϊ, ενώ οι κάτοχοί της θα απολαμβάνουν ειδικές παροχές!

2. Κάρτα Διαρκείας Μπάσκετ - Τιμή 30 ευρώ

Για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Αμαρουσίου στο Μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

3. Κάρτα Διαρκείας Βόλεϊ - Τιμή 10 ευρώ

Για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Αμαρουσίου στο Βόλεϊ για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΠΑΑΑ.

 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932303131 (Γεροδήμος Κώστας), 2108025112 (γραφεία Συλλόγου, κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ