1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-05-2015 20:14

Τρίτη θέση για το Κουκάκι στο Pink Spike Tournament

Το Κουκάκι βγήκε νικητής από τον μικρό τελικό του Pink Spike Tournament, φτάνοντας δύσκολα στο 3-1σετ.
Οι αθλήτριες του Γιώργου Κερκινέ πίεσαν στο σερβίς και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους και παρά την απώλεια του 1ου σετ με 26-28, έφτασαν στη νίκη με 3-1, κατακτώντας την 3η θέση.

Οι προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα απο τους αγώνες του τουρνουά και είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιούσουν όλες τις αθλήτριες τους.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ-ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ 3-1 (26-28, 25-11, 25-15, 25-20)

(Διαιτητές: Αλτιπαρμάκ, Σταυρακάκη)

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ (Κερκινές): Βαλεντάκη, Χρυσομαλλίδη, Παπασηφάκη, Βασιλάκου, Κορωνάκη, Πολυχρονάκη, Σταθεροπούλου, Ζαλαχώρη, Μούτου (λ), Παναγιωτοπούλου (λ), Νικολαϊδου, Μάργιου, Μπερέτη.

ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ (Σκιαδόπουλος): Καραντζά, Λατίφη, Παπαδόπούλου, Λάζαρη, Λεγάκη, Κουτρούμπα, Στάμου (λ), Χατζηπαναγιώτη, Μιχαλοπούλου, Μπλάνα, Κωστή.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν:

Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθηνών και Ανατολικής Αττικής και ειδικότερα τους κ.κ. Μυλωνάκη και Καπάνταη, για τη βοήθεια τους και τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες του τουρνουά.

Τα έπαθλα «Ζεύς» και τον κο Δημήτρη Λουμπαρδιά για την υποστήριξη τους και τα κύπελλα της διοργάνωσης.

Τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α) και τον κο Θωμά Λιάππη για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Στρέφη για την διεξαγωγή των τελικών.

Και πάνω απ' όλα

Όλες τις συμμετέχουσες ομάδες που έδειξαν δείγματα ευ αγωνίζεστε και προσπάθειας για τη βελτίωση τους αλλά και του αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ