1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2016 19:54

Η αρχή για μία θέση στον τελικό

Η αυλαία των ημιτελικών της Volleyleague θα ανοίξει στο Ζηρίνειο, όπου θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Σύρου (1ος ημιτελικός, 6/4, 18.00, Novasports-2). Οι δύο ομάδες ονειρεύονται την πρόκριση στον τελικό, με την Κηφισιά να διεκδικεί την πρώτη της είσοδο στον τελικό και ο Φοίνικας την δεύτερη μετά το 2012.
Στόχος του ΑΟΠ Κηφισιάς είναι να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικούς πλέι οφ και να διεκδικήσει τον τίτλο. Την προηγούμενη φορά που η Κηφισιά έφτασε σε ημιτελικούς πλέι οφ ήταν τη σεζόν 2013-14 αλλά αποκλείστηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παρότι είχε πλεονέκτημα έδρας.

Η Κηφισιά μετά την εντυπωσιακή πορεία για 22 αγωνιστικές έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να το αξιοποιήσει. Αλλωστε, οι μοναδικές ομάδες που πήραν νίκες εφέτος στο Ζηρίνειο και μάλιστα με πολύ κόπο ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός αμφότεροι με νίκες 3-2 σετ. Το μεγάλο ερωτηματικό για την Κηφισιά η συμμετοχή του Ζόραν Γιοβάνοβιτς. Ο έμπειρος διαγώνιος που τραυματίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί θεραπεία με σκοπό να προλάβει τη συγκεκριμένη σειρά των αγώνων με τον Φοίνικα.

Ο Φοίνικας Σύρου για τέταρτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί σε ημιτελικούς πλέι οφ και στόχος του είναι η δεύτερη παρουσία του σε τελικούς μετά τη σεζόν 2011-12. Οι τρεις προηγούμενες ήταν τη σεζόν 2011-12, τη σεζόν 2013-14 και 2014-15. Όλες τις φορές αναμετρήθηκε με τον Ολυμπιακό και πήρε την πρόκριση μόνο την πρώτη φορά. Η ομάδα του Ντούσκο Νίκολιτς προέρχεται από το δύσκολο 3-2 επί του Ηρακλή στη Σύρο που όμως δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους συριανούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ