1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-09-2014 22:20

Θανέλλας: «Να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, Θανάσης Θανέλλας. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας τόνισε πως στόχος είναι να κερδίσουν όσα γίνεται περισσότερα παιχνίδια.

«Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και έχουμε αρχίσει μία σειρά φιλικών. Η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα παιδιά και μόνο τέσσερις κρατήθηκαν από το περσινό ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όσα περισσότερα φιλικά ώστε να μπορέσουμε να δούμε τις ατέλειες και να μπορέσουμε να βρούμε τους σχηματισμούς και τη χημεία. Είναι πολύ καλό να παίζεις με ομάδες της Α1 γιατί υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Χάρηκα πάρα πολύ που κόντραραν και ήμασταν κοντά με την ΑΕΚ, ενώ πήραμε και το τρίτο σετ».

Στη συνέχεια σχολίασε τον όμιλο και τον στόχο της ομάδας:

«Στον όμιλο μας κληρώθηκαν πολλές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Α1. Οι ομάδες του ομίλου είναι πάρα πολύ καλές, αλλά όλες πρέπει να αποδείξουμε την αξία μας μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε στόχο την άνοδο, αλλά να μονταριστούμε και να κάνουμε όσο γίνεται περισσότερες νίκες».

Διαβάστηκε 4405 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ