1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2016 22:44

Κρας τεστ «αιωνίων» εν όψει Final 4

Συνέχεια στη 19η αγωνιστική της Α1 γυναικών και όλοι περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υπερασπίζεται αήττητό του μετά από 18 αγώνες και υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΑΟ Θήρας. Ένα ματς που έχει και χαρακτήρα... πρόβας αφού σε λίγες ημέρες οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στην Χίο, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλου Γυναικών 2016 Astra Airlines.

«Θα παίξουμε δυο φορές σε λίγες ημέρες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια από τα συνηθισμένα αλλά για εμάς είναι σημαντικό να βρεθούμε στην κατάσταση που έχουμε συνηθίσει και να παίξουμε το δικό μας βόλεϊ. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ορισμένες αλλαγές αλλά όλα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε και τα δυο ματς», δήλωσε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Χωρίς προβλήματα και ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Ρούση να σημειώνει από την πλευρά του: «Είναι ένα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού. Εμάς δε μας απασχολεί ούτε η βαθμολογία ούτε ο επερχόμενος ημιτελικό Κυπέλλου και πάμε σε αυτό το παιχνίδι με στόχο να κερδίσουμε»

Στο κλειστό της Πυλαίας ο Άρης που εξακολουθεί να παλεύει για την είσοδο του στην πρώτη τετράδα θα υποδεχθεί (χωρίς την τραυματισμένη Κέισι Γκάνο) την ΑΕΚ που έχει στο μυαλό της το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών 2016 Astra Airlines, ενώ το πρώτο σερβίς της ημέρας θα δοθεί στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας όπου ο τοπικός Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ