1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2023 21:08

Πένθος - «Έφυγε» ο Γιώργος Καμπερίδης: Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Νίκο Σαμαρά σε ένα περίπτερο

Το ελληνικό βόλεϊ πενθεί το θάνατο του Γιώργου Καμπερίδη. Ο ακούραστος δάσκαλος του βόλεϊ που έγραψε στο ενεργητικό του την ανάδειξη μεγάλων ταλέντων του ελληνικού βόλεϊ και ειδικά στη Θράκη δεν είναι πια «μαζί μας».

Πατέρας του επίσης προπονητή Κυριάκου Καμπερίδη πέρασε στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές και πλέον αγαπητός σε γενιές και γενιές αθλητών και προπονητών.

Ο Γιώργος Καμπερίδης υπήρξε ο άνθρωπος που γνώρισε τυχαία σε ένα περίπτερο τον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά. Ο θρυλικός «Σαμ» δεν είχε σχέση με το βόλεϊ αλλά ξεχώριζε για τα άρτια φυσικά του προσόντα και έκανε πολεμικές τέχνες. Ο Καμπερίδης τον έπεισε να κάνει μία προπόνηση βόλεϊ και έτσι ο Νίκος Σαμαράς άφησε το αιώνιο στίγμα του στο άθλημα.

Από απόψε θα κάνουν και πάλι μαζί τα δικά τους σχέδια.

O Γιώργος Καμπερίδης ήταν για πολλά χρόνια προπονητής του Α.Ο.Ορεστιάδας αλλά και πολλών ακόμα συλλόγων, ενώ είχε συνεργαστεί και με την ΕΟΠΕ στις Εθνικές ομάδες υποδομής.

Συλλυπητήρια από όλους τους συντελεστές του volleynews.gr στην οικογένεια Καμπερίδη.
 
Οταν ο Καμπερίδης συνάντησε τον Σαμαρά στο περίπτερο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ