1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2015 12:40

Στεφανίδης: «Τέσσερις άνθρωποι καταφέραμε να δώσουμε πνοή στον Καμπανιακό»

Ο Σωτήρης Στεφανίδης πρόεδρος του Καμπανιακού έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για τις επιτυχίες που είχε η ομάδα του καθώς με άλλους τρείς φίλους του έδωσαν πνοή στον σύλογο,έφεραν κόσμο στο γήπεδο και άρχισαν να απαλαμβάνουν τους κόπους τους.
Αναφερόμενος στην ομάδα του εφ όλης της ύλης είπε στο LIBERO VOLLEY

«Εδώ και 2,5 χρόνια επίσημα γιατί ανεπίσημα είναι 3,5 χρόνια ξεκινήσαμε 4 άνθρωποι με τις αγνότερες των προθέσεων να δώσουμε καινούργια πνοή στο σύλλογο, ο οποίος ήταν παραγκωνισμένος χωρίς φιλοδοξίες και στόχους.

Έγινε συγκροτημένη δουλειά πάντα με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα το καλό του συλλόγου μας. Αυτό που πετύχαμε είναι να γίνουμε μία οικογένεια και αυτό φάνηκε.
Ξαναφέραμε τον κόσμο στο γήπεδο που σε όλους τους αγώνες ήταν γεμάτο, είχε πολλά χρόνια να γεμίσει το γήπεδο μας.

Με την γυναικεία ομάδα να είναι ο καθρέφτης της επιτυχίας μας αναδημιουργήθηκε το ανδρικό τμήμα που και στις 2 σεζόν που συμμετείχε την πρώτη πήρε το κύπελλο του πρωταθλητή και την δεύτερη για λίγο δεν ανέβηκε στην Α2 κατηγορία καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση, πρωταγωνίστησε εν ολίγοις και τα 2 χρόνια.

Δεν θα πρέπει να παραλείψω να πω και τη δουλειά που έγινε και γίνεται στις κορασίδες – παγκορασίδες και στα μίνι τμήματα η οποία θα φανεί σε βάθος χρόνου.
Την προσπάθεια της διοίκησης λοιπόν είναι που εκτίμησε ο κόσμος μας και μας στηρίζει, σχεδόν όλες οι χορηγίες είναι της τοπικής κοινωνίας μας εδώ και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Η ανταμοιβή μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η άνοδος της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όσο για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, θα γίνει από την καινούργια διοίκηση γιατί τον Ιούνιο έχουμε εκλογές.

Ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί διοίκηση αθλητές και κόσμος».

Libero Volley

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ