1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-04-2014 12:21

Συνεδρίασε για να... συνεδριάσει ξανά η ΕΠΕΣΘ

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΕΣΘ, που συνεδρίασε την Τετάρτη 23 Απριλίου, ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της Ένωσης για την χρονική περίοδο από 1/10/2012 μέχρι και 31/3/2014 και ομόφωνα επίσης αποφάσισε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Οσον αφορά στο θέμα του Προϋπολογισμού της Ενωσης για το 2014 και γενικότερα το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της ΕΠΕΣΘ, λόγω της μείωσης της επιχορήγησης και των μέτρων που πρέπει να ληφθούν, η ΓΣ μετά από διεξοδική αναλυτική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων των Σωματείων, αποφάσισε την συνέχιση της συνεδρίασής της την ερχόμενη Δευτέρα 28/4/2014 στον ίδιο χώρο (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Αίθουσα "Ηλ. Ζυγούρης") και ώρα 18.00, προκειμένου να ενημερωθούν και να παραβρεθούν περισσότερα Σωματεία και να ληφθούν τελικές αποφάσεις που θα δεσμεύουν όλα τα Σωματεία της Ενωσης.

Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 26 από τα 55 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ