1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2013 18:40

Εκτός έδρας νίκη για Δημόκριτο, 3-2 τον Γαλαξία

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αδένδρου την Κυριακή 17/11 η γυναικεία ομάδα του Δημόκριτου Μυγδονίας πέτυχε μεγάλη σημασίας νίκη επί του τοπικού Γαλαξία με 2-3 σετ και εδραιώθηκε στην 1η θέση της κατηγορίας.

Η ομάδα της Μυγδονίας έδειξε απίστευτο σθένος και μαχητικότητα μέσα σε ένα φλεγόμενο και κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄Τοπικής κατηγορίας των Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

Μελανό σημείο της συνάντησης η ρίψη κροτίδας μέσα στο κλειστό γυμναστήριο που δημιούργησε έντονη ανησυχία στον κόσμο. Μέσα σε αυτές τις τρομερά δύσκολες συνθήκες και με ένα κοινό που παρότρυνε ασταμάτητα την τοπική ομάδα, η ομάδα του Δημόκριτου κατάφερε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι και με ηγέτη την μεγάλη Μαρία Καρδαμανίδου επικράτησε στο τάιμ μπρέικ με 16-18.

Δημόκριτος(Παναγιώτης Πυργιώτης): Μαρία Καρδαμανίδου, Αλεξάνδρα Σταμπουλή, Χατζίκου Βίκυ, Ειρήνη Σαββίδου, Μάγδα Αμπεριάδου, Δεσπούδη Μαρία, Κωνσταντίνα Ρουμελιώτη, Κατερίνα Χριστοφορούδη, Λίτσα Πατέλη, Κωνσταντίνα Παπαβραμίδου, Πηνελόπη Παναγιωτίδου, Βαρντερεσιάν Σοφία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ