1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2013 19:01

Στα «κυανόλευκα» η Παπαστεφάνου

Στην απόκτηση της αθλήτριας, Ειρήνης Παπαστεφάνου προχώρησε σήμερα το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή, η οποία θα φορά τα "κυανόλευκα" τον επόμενο χρόνο.

Η Παπαστεφάνου, είναι γεννημένη το 1982 και αγωνίζεται είτε ως διαγώνια, είτε ως ακραία. Πέρσι αγωνίστηκε στον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, αλλά και σε ομάδα των Σκοπίων.

Πηγή: bluearena.gr

2 σχόλια

  • Comment Link 76er Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013 14:52 posted by 76er

    Ελα ρε coffee maker τρελανε μας. Μα καλα τι ομαδαρα στηνεις βρεεεεε; Ολα τα παικτρονια απο τις ομαδες που φουνταραν μαζευεις; Μμμμμ σατανικο. Δειξε ρε μεγαλε τι θα πει προεδρας. Μπραβο μπραβο συνεχιστε ετσι στον Ηρακλη και η Α2 ειναι κοντα. Ενταξει δεν υπαρχει μαντηλι για κλαψιμο ομως ελεος πια. Απορω ποιος κανει το σχεδιασμο , ο Ιωαννιδης η ο νεος ξερολας coffee man. Να μου το θυμηθειτε ο Ιωαννιδης θα την πληρωσει για την αποτυχια. Οπως παντα αυτοι που ειναι οι κυριοι υπευθυνοι θα μεινουν και θα το παιζουν σωτηρες. Δειτε και στο ΓΣ τι συμβαινει. Πληρης ανυπαρξια κι αυτοι νομιζουν οτι προσφερουν. Το μονο που προσφερουν ειναι απανωτοι υποβιβασμοι.

  • Comment Link los Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 16:06 posted by los

    Φέραν την Πέτροβιτς από το σκόπια και έστειλαν την Παπαστεφάνου στα σκόπια οι άνθρωποι του δασω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ