1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2018 19:19

Με τον κόσμο του για το... θαύμα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βολερό

Έτοιμος να παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup, είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Τρίτη (27/11) στις 18:00 (COSMOTE Sport 6 HD) στο Ρέντη τη Βολερό.

Οι τρεμπλούχες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα τους με 3-0 σετ στις Κάννες πριν μία εβδομάδα και για περάσουν στις 16 καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση καθαρή νίκη την Τρίτη (3-0 ή 3-1) και να κατακτήσουν το χρυσό σετ. Αν η Βολερό Λε Κανέ πάρει δύο σετ, θα πάρει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στη προσπάθειά τους αυτή οι «ερυθρόλευκες» ποντάρουν στην υποστήριξη του κόσμου τους που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του Ρέντη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.

Διαιτητές του αγώνα είναι ο Βούλγαρος Λιούμπομιρ Σιράκοφ και ο Τούρκος Περιέμ Τεκόλ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ