1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2017 23:24

Τίναξε τη μπάνκα ο Άρης: Απέκτησε την Κουβανή Σιμόν! (vid)

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε της έναρξης του πρωταθλήματος Α1 γυναικών ο Άρης έκανε τη μεταγραφή της... χρονιάς. Απέκτησε την διεθνή Κουβανή διαγώνια Καστανέντα Σιμόν, αδελφή που θηρειώδους κεντρικού Ρομπετλάντι Σιμόν Aτις.

Η Σιμόν είναι γεννημένη στις 18 Οκτωβρίου 1986 και την τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε ήταν 2015-16 στην τσεχική Προστέγιοφ και ήταν από τις πρώτες σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λόγω εγκυμοσύνης αποσύρθηκε για ένα χρόνο από την ενεργό δράση. Πρόσθεση της είναι να έχει μία χρονιά σε ένα πιο «χαλαρό» πρωτάθλημα και μετά να ανεβάσει και πάλι στροφές και αυτός ήταν και ο λόγος που επέλεξε τον Άρη και την Α1 γυναικών. Έχει ύψος 1.88 και ο Άρης ανακοίνωσε απόψε την απόκτηση της. Εφόσον υπάρξει υποδομή στην ομάδα του Άρη σε υποδοχή και πάσα η Σιμόν σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση, στο σερβίς και στο μπλοκ. Η Σιμόν θα αντικαταστήσει την Κλίβελαντ και να σημειωθεί πως πρόκειται για αθλήτρια που ανήκει στην FIVB και δεν υπάρχει εμπλοκή της κουβανικής ομοσπονδίας.

Στη φωτογραφία η Καστανέντα Σιμόν με τον μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Άρη Γιάννη Γιαννάκη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ