1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-01-2017 00:07

Ο «μπόμπερ» Στέφεν Νας στην Ορεστιάδα (videos)

Μια μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε η Ορεστιάδα που απέκτησε τον διαγώνιο Στέφεν Νας. Οι ακρίτες παίζουν τα «ρέστα»  και ψάχνουν την ανάκαμψη πρόσωπο ενός Καναδού με... πασίγνωστο επίθετο.


Ο Καναδός διαγώνιος είναι γεννημένος στις 5/7/1985, έχει ύψος 2.05μ, καρφώνει στα 350 εκατοστά και μπλοκάρει στα 330 εκατοστά.

Διαθέτει πλούσια εμπειρία από την ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί στην Ορκελιούνγκα (Σουηδία), στη Μάντοβα (Ιταλία), στην Πάρνου (Εσθονία), Πουατιέ (Γαλλία), Εσπίνιο (Πορτογαλία), Χάλμσταντ (Σουηδία), ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το 2015 όταν αγωνίστηκε με την Ποζογίλνιτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και στο ματς του Ρέντη σημείωσε 16 πόντους με 16/32 επ. Τα τελευταία χρόνια διακρίνεται και στο μπιτς βόλεϊ.

 

Media





6 σχόλια

  • Comment Link ανωνυμος Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 08:21 posted by ανωνυμος

    ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ ανέκδοτο είναι όλη η ομάδα φέτος..Και το χειρότερο είναι οτι μπορούσε να σωθεί αν γινόταν κάποιες απλές κινήσεις..Αλλά ο εγωισμός και η εκδίκηση μπήκαν πάνω απο την ομάδα.

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 08:32 posted by ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ

    Τετάρτη 1 Φεβρ , 3 μέρες πριν τον αγώνα της χρονιάς στην Χαλκίδα κι ακόμη ο διαγώνιος δεν ήρθε στην πόλη.... Θα παίξει ή θα τον πουλήσουμε όπως τον Άθος? Τουλάχιστον πήραμε μέτριο αλλά έμπειρο κεντρικό , ευτυχώς ήταν ανέκδοτο αυτό με την επιστροφή του 45χρονου Κόβατς. Ας ελπίσουμε στο θαύμα του Σαββάτου..

  • Comment Link karasav Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 08:17 posted by karasav

    Ο ΚΑΡΑΣΑΒΗΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑΙ Η ΟΥ???

  • Comment Link ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 22:16 posted by ΚΑΤΩ ΟΙΝΟΗ

    δεν ξετρελαθηκα από την επιλογή αλλά χωρίς χρήμα... Χειρότερος από τον Γκριν δυσκολα να είναι, αλλά όχι ο σκόρερ των 30 πόντων που χρειαζόμαστε.Χωρίς μπλοκ κ χωρις τις ηγετικές ικανότητες του Λουνα.Σερβις εχει καλό.Καλή του επιτυχία! Μακάρι να νικήσουμε Χαλκιδα.

  • Comment Link Φιλαθλος Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 18:43 posted by Φιλαθλος

    ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ..ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ. Ο ΑΟΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ