1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2016 22:33

Έπεσε η αυλαία στο Side Out Club με πλούσιο θέαμα και πολλά δώρα (photos)

Σε εξαιρετικό κλίμα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, διεξήχθει το Closing Event του Side-Out Club την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Τα πολλά δώρα, οι πρωτότυπες βραβεύσεις, το κέφι αλλά και η συμπαράσταση μια πολύ ηλιόλουστης μέρας, ήταν τα χαρακτηριστικά του τελευταίου για την (μακρά..) καλοκαιρινή σεζόν τουρνουά beachvolley του Side-Out Club στην παραλία της Βάρκιζας.

Στον αγνωνιστικό τομέα, διεξήχθησαν οι διοργανώσεις King & Queen Of The Beach καθώς και ένα Μεικτό με χαρακτήρα τελικού, καθώς σε όλους τους νικητές απονεμήθηκαν μαζί με τα χρυσά μετάλλια και αναμνηστικά Κύπελλα.

Μετά από συναρπαστικές αναμετρήσεις,Queen of the beach αναδείχθηκε η Βιολέτα Μπάρκα ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η Μαρία Αλυσσανδράκη. Αντίστοιχα για τους άνδρες King of the beach στέφθηκε ο Tark Quinn McCollum αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον αδελφό του Samuel Breton McCollum. H Queen Of The Beach πέρα από τα άλλα δώρα και κύπελο, κέρδισε και ένα υπέροχο κόσμημα (φωτό). Ομοίως ο King Of The Beach, κέρδισε και μια δωροεπιταγή της Water Action.

Στην κατηγορία του μεικτού η ομάδα των Μανώλη Συλιγνάκη και Νικόλ Σταμούλη επικράτησαν στον τελικό των Θοδωρή Κανελλόπουλου και Γεωργίας Χιόνη με 2-1 σετ. Όλοι οι νικητές μοιράστηκαν και πολλά δώρα από τους χορηγούς του Side-Out Club Bodytalk, Water Action, Funky Buddha και Wilson.

Μετά τις απονομές ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις στους συμμετέχοντες όλων των διοργανώσεων του 2016, που ήταν:

- Περισσότερες συμετοχές για την σεζόν 2016: Χρήστος Γεωργιάδης (25 συμμετοχές)
- Περισσότερες εναλλαγές ζευγαριού σε μία σεζόν: Μαρία Αλυσσανδράκη (10 διαφορετικά ζευγάρια)
- Rookie Of The Year: η νεαρή Μαργιάνα Μπέρμπερη

Ειδική βράβευση και για τον συνεργάτη του Club Νίκο Ανδριά, για την εξαιρετική του πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters 2016.

Επίσης αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον Σαράντη Κύρκο, εκπρόσωπο της Water Action, και τον Αλέξη Βλαβιανό, μάνατζερ του Varkiza Resort, για την συνολική τους υποστήριξη στο Club και τις διοργανώσεις του 2016.

Το πρόγραμμα έκλεισε με τις δύο μεγάλες κληρώσεις:

- Στην κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, σούπερ τυχερός αναδείχθηκε ο Φίλιππας Κολόκας, ο οποίος και κέρδισε ένα ταξίδι με αεροπορικά εισιτηρια και φιλοξενία στο πανέμορφο Αυστριακό θέρετρο St. Johann In Tirol.

- Τέλος στην κλήρωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων του 2016, σούπερ τυχερή η Γωγώ Μιχαηλίδη (φωτο) που κέρδισε ενα τριήμερο σε Ελληνικό χειμερινό προορισμό (επιλογή μεταξύ Καλαβρύτων, Αράχωβας, Ορεινής Κορινθίας και Πηλείου) για αυτήν και τον/την συνοδό της.

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες από την πανηγυρική ημέρα μπορείτε να βρείτε στα FB Side-Out Club και Wilson ach Volleyball Series.

1.jpg11.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg13.jpg5.jpg3.jpg12.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ