1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2016 21:43

Ρουμελιώτης: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί επιτέθηκαν στον αδελφό μου»

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης μετά το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τη νίκη της αλλά υποστήριξε πως οι οπαδοί του αθηναϊκού συλλόγου δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στους εκδρομείς από την Πάτρα:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Στο 3ο σετ εγώ και οι συμπαίκτες μου αισθανθήκαμε δυσφορία από καπνογόνο που είχε ανάψει νωρίτερα και ζητήσαμε να κάνουμε ένσταση. Μας το αρνήθηκε ο διαιτητής. Δεν πήρα την ομάδα να φύγω από το γήπεδο. Πήρα τους συμπαίκτες μου για να ρίξουμε νωρό στο πρόσωπο μας. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στους εκδρομείς που μας συνόδεψαν από την Πάτρα και επιτέθηκαν στον αδελφό μου».

16 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΤΡΑVOLLEYFUN Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 09:00 posted by ΠΑΤΡΑVOLLEYFUN

    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ "Παναγίες" Δηλαδή διαφωνούν? Αν έπαιζε στην Ομάδα τους θα τους βόλευε?

  • Comment Link tos...... Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 18:18 posted by tos......

    .....ε ρε γλεντια.....να δω Κεφαλα...και τι στον κοσμο.....Κωλοτουμπες .....

  • Comment Link  Jioakim Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 10:21 posted by Jioakim

    Μετα την προαποφασιμένη απομάκρυνση Συνοδινού (τα ήθελε ο κ...ς που συνεργάστηκε με την οικογένεια) φυσικά και δεν θα είναι ο Χρηστιας Αγαπουλα Αγυιά. Περίμενε και θα δεις όνομα για πολλά γλέντια!!!
    Αν τελικά δεν το ακυρώσει γιατι σίγουρα σκέφτεται και το κράξιμο που θα φάει

  • Comment Link insider Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 21:16 posted by insider

    Συμφωνώ PamvoFan, δεν είναι άγιοι. Όμως, ο αναμάρτητος το λιθο βαλέτω... Ωστόσο, ειδικά ο Νίκος είναι παίκτης-σημαία. Αρχηγός της εθνικής που ύψωσε ανάστημα στη διοίκηση της ομοσπονδίας... Με τίμημα την πλήρη παραγκώνιση του. Ξέρεις πολλούς τέτοιους? Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι... Κι όχι οσφυοκάμπτες που για να έχουν ψηλό κασέ (γιατί λεφτά δεν εισπράττουν) κάνουν τουμπεκί... Και η συνέχιση της ενασχόλησής του με το βόλεϊ αποδεικνύει ότι είναι "εραστής" κι όχι "επαγγελματίας" του αθλήματος.
    Αγαπούλα Αγυιάς, είσαι μεγάλος προβοκάτορας. Κάπου έχεις πληγωθεί και βγάζεις χολή... Μετρίασέ το γιατί κάνεις κακό στο πατρινό βόλεϊ. Βέβαια μπορεί να κάνεις καλό στην πάρτη σου...που πιθανόν την είχες πάντα πάνω απ' όλα...

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 10:39 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    by Jioakim ο αντικαταστάτης του ΣΙΝΟΔΙΝΟΥ θα είναι ο ΧΡΙΣΤΙΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ