1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2016 16:55

Ο Δημητριάδης πασαδόρος της Παναχαϊκής!

Στον Ολυμπιακό έκανε προετοιμασία αλλά στην Παναχαϊκή θα αγωνιστεί. Η αναφορά για τον πασαδόρο Μανώλη Δημητριάδη που θα αλλάξει λιμάνι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και από τον Πειραιά θα βρεθεί στην Πάτρα.

 

Η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση οριστικοποίησε τη συμφωνία για την απόκτηση του Μανώλη Δημητριάδη στη θέση του πασαδόρου. Ο Δημητριάδης από το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ακολούθησε τους «ερυθρόλευκους» στο τουρνουά της Κύπρου.

Μετά τον τραυματισμό του Γιάννη Λιβαθηνού η διοίκηση της Παναχαϊκής σε συνεργασία με τον προπονητή Μανώλη Συνοδινό αποφάσισαν την απόκτηση ενός ακόμα έμπειρου πασαδόρου και αποδέσμευσαν τον νεαρό Αλέξανδρο Γραμμενούδη ο οποίος πιθανότατα να επιστρέψει στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

Ο Δημητριάδης είναι γεννημένος 10 Φεβρουαρίου 1985 στη Θεσσαλονίκη και έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Ηρακλή, στον Άρη στη Λαμία, στην Ορεστιάδα και στον Παμβοχαϊκό.

 

2 σχόλια

  • Comment Link nortenospatras Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 04:30 posted by nortenospatras

    Νίκο,
    Αφού πρώτα «Καταστρέψατε» τον ΛΙΒΑΘΙΝΟ στην προετοιμασία, τραυματίζονταν τον και πιθανόν να τελειώσει την αθλητική του καριέρα, «κάψατε» και τον ταλαντούχο πασαδόρο της Εθνικής Εφήβων, λέγοντας ότι δεν δήθεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις της κατηγορίας.
    Επιλέξατε τον Δημήτρη. Καλή επιλογή.
    Άλλωστε ταιριάζει και με τους στόχους της ομάδας μας.
    Βάζουμε και ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι θα κάνουμε πολλές εκπλήξεις στα παιχνίδια.

  • Comment Link 1setaki Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 16:15 posted by 1setaki

    Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν ; ο Ολυμπιακός μπορούσε να τον κρατήσει τσάμπα και δεν το έκανε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ