1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2016 12:16

Φράγκος: «Μας κρατάει η παρέα» (video)

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Τον απολογισμό του πρώτου τουρνουά στη Κοζάνη κάνει στο volleynews.gr ο Ανδρέας Φράγκος. Ο διεθνής ακραίος σχολιάζει παράλληλα τον εξαιρετικό κόσμο της Κοζάνης, ενώ αποθέωσε τους συμπαίκτες του που έχουν γίνει όλοι μία παρέα και το γεγονός ότι ο ένας παίζει για τον άλλον

«Κρατάμε τις 2 νίκες, θεωρώ ότι είναι μία καλή αρχή, αν και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο με το Βέλγιο. Το τουρνουά δεν τελειώνει εδώ, στο Βέλγιο πρέπει να δείξουμε ακόμα καλύτερα δείγματα και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε σωστά, να τα βελτιώσουμε αλλά σίγουρα οι δυνατότητες μας είναι ακόμα περισσότερες. Έχουμε ακόμα το περιθώριο να βγούμε πρώτοι στον όμιλο αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, τα μπαράζ θα είναι με ομάδες στο επίπεδό μας. Κρατάω επίσης την ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό, εύχομαι και τα επόμενα τουρνουά ως Εθνική ομάδα να τα διοργανώσουμε εδώ γιατί μας στήριξε απίστευτα».

Για το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των παικτών: «Αυτό που μας κρατάει τη δεδομένη στιγμή να παίζουμε σε όλα αυτά τα τουρνουά, είναι ότι θέλουμε να παίζουμε μαζί σαν παρέα. Είναι πολύ δύσκολο αυτό να επιτευχθεί σε μία ομάδα, σε ένα σύνολο. Σίγουρα δεν είμαστε τέλειοι αλλά το πάθος που βγάζουμε μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε όλοι μαζί το κάτι παραπάνω».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ