1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2016 20:28

«Πρώτη» με αποθέωση Κοβάτσεβιτς στον Ολυμπιακό

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2016-2017, για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Υπό τις οδηγίες του ασημένιου Ολυμπιονίκη του Ρίο, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς  ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της  Πέμπτης στη χώρα μας και του βοηθού του Σπύρου Σαραντίτη διεξήχθη η πρώτη προπόνηση.

«Αποθέωση» Κοβάτσεβιτς!

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γνώρισε την αποθέωση από τις αθλήτριες του κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχτηκαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα τον προπονητή τους και τον συνεχάρησαν για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την Εθνική Σερβίας. Το παρών έδωσαν η Στέλλα Χριστοδούλου (σ. ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα), η Αρέτα Κονόμι, η Αρετή Τέζα, η Ειρήνη Κοκκινάκη, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η Έλενα Μιλεντίγεβιτς, η Όλγα Ζαμπάτη, η Μαρία Μικέλη, η Γεωργία Λιόλιου ενώ το νέο πρόσωπο ήταν η Ζένια Τσίμα. Απουσίαζαν από την πρώτη προπόνηση η Κατερίνα Γιώτα, η Σάσκια Χίπε, η Νατζέγια Μαλασάϊ , η Τζίνα Λαμπρούση η Μελίνα Εμμανουηλίδου οι οποίες θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα στην προετοιμασία.

Παρουσιάστηκε το νέο επιτελείο

Παράλληλα πριν την έναρξη του προγράμματος ο team manager του Ολυμπιακού, Νίκος Κατσιούρας παρουσίασε τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου το οποίο έχει ως εξής: Γυμναστής, Δημήτρης Βελλιανίτης, επικεφαλείς φυσιοθεραπευτές Έλενα Ζερβακάκη και Άκης Στρατάκης και φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Γλακουσάκης.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ