1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-07-2016 14:36

Υποψήφιος ο Στουραΐτης: «Να δώσουμε στο άθλημα την αίγλη που είχε κάποτε»

Με ανακοίνωσή του, ο Γιάννης Στουραΐτης δημοσιοποίησε την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής της κίνησης «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ». Παράλληλα έθεσε 4 άξονες που αποτελούν τους στόχους του σε περίπτωση που εκλεγεί.
Η ανακοίνωση


Μετά την οριστικοποίηση του τόπου και του χρόνου των εκλογών της ΕΟΠΕ που θα γίνουν στην Αθήνα στις 3 ή 4 Σεπτεμβρίου, με απόφαση του Δ.Σ της 30/7/2016, κατόπιν της διαφοροποίησης 10 συμβούλων της ΕΟΠΕ ως προς το μοντέλο διοίκησης και ανάπτυξης του αθλήματος και μετά από προτροπή πολλών σωματείων, αποφάσισα να τεθώ επικεφαλής της κίνησης “ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΥ”, που δημιουργήθηκε με σκοπό α) να ορθοποδήσει το άθλημα στην ήδη υπάρχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία, με εξορθολογισμό των οικονομικών δράσεων, β) την συστηματική και επιστημονική αξιοποίηση της έρευνας και στατιστικής στον τομέα της ανάπτυξης, που θα λαμβάνει υπόψη τόσο τις επιστημονικές προσεγγίσεις όσο και τις προτάσεις των σωματείων, γ) την αναζήτηση μιας εθνικής επιτυχίας όχι για προσωπική ή παραταξιακή προβολή, αλλά ως αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς στην ανάπτυξη του αθλήματος και ιδίως, δ) προκειμένου να δοθεί ο πρώτος λόγος πλέον στα σωματεία και τις ενώσεις που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του αθλήματός μας.
Οι παραπάνω στόχοι αποτελούν ζητούμενο των σωματείων και των ενώσεων εδώ και πολύ καιρό.

Εύχομαι η προεκλογική περίοδος να πραγματοποιηθεί σε ένα κλίμα αντάξιο του αθλήματος μας.

Εξάλλου, ειλικρινά πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία κανένας δεν περισσεύει για την επίτευξη των στόχων μας και για τη δημιουγία ενός συλλογικού μοντέλου διοίκησης που δεν θα αναπαραγάγει χρέη και θα δώσει στο άθλημά μας την αίγλη που είχε κάποτε και που πραγματικά του αξίζει.

Γιάννης Στουραΐτης

8 σχόλια

  • Comment Link Στάθης Νικολούζος Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 19:02 posted by Στάθης Νικολούζος

    φίλε ''aixmiros'' χαίρομαι που συμφωνούμαι ότι δεν έχεις να προσάψεις τίποτα στον Γιάννη Στουραίτη που είναι αρχηγός της κίνησης! τώρα όσο αφορά τον Ψαρουδάκη δεν νομίζω να θέλει να κρυφτεί αφού από τι ακούω θα είναι υποψήφιος! με το εκλογικό σύστημα που έχουμε μπαίνουν σε μια λίστα όλοι οι υποψήφιοι και όποιους θέλουμε δίνουμε σταυρό προτίμησης! αλλά με τα γραφόμενα σου θέλεις να μειώσεις την οντότητα του Γιάννη Στουραίτη που ενώ ασχολείται πάνω από 20 χρόνια σαν παράγοντας σε μια ομάδα που προταγωνιστεί στην Α1 δεν έχεις να πεις τίποτα!

  • Comment Link O EXΩN MNHMH Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 15:01 posted by O EXΩN MNHMH

    Δηλαδη δεν ηταν στο ΔΣ που τελειωνει..???ψηφιζε κατι διαφορετικο..????Αυτος με τον Αλαγιαννη και τον Ψαρουδακη δεν ηταν οι ΚΥΡΙΟΙ Υποστηρικτες του Μαυροματη...θα μας τρελανετε,η νομιζετε οτι ξεχασαμε...????Αληθεια εσυ συμφωνεις με την συμπραξη του Ψαρουδακη....????

  • Comment Link aixmiros Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 10:10 posted by aixmiros

    Καλή η προσπάθεια σου Νικολούζε να κρύψεις τον Ψαρουδάκη, πίσω από τον δήθεν πρόεδρο , αλλά είναι δύσκολο με τέτοιο εκτόπισμα που έχει ο Κρητικός!

  • Comment Link Στάθης Νικολούζος Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 08:30 posted by Στάθης Νικολούζος

    αντικειμενικά ο Στουραίτης είναι από τους λίγους παράγοντες που η ενασχόληση του με σωματείο αλλά και την ομοσπονδία δεν τον έφθειρε. αυτό στεναχωρεί τους ''αντίπαλους'' συνδυασμούς και άρχισαν την λάσπη για να τον κατεβάσουν στο επίπεδο τους.πρέπει να ξέρουν όμως ότι οι παράγοντες σωματείων που ασχολούνται με την καθημερινότητα τον σέβονται όποια παράταξη και αν στηρίζουν!

  • Comment Link Νικος40 Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 21:36 posted by Νικος40

    Επιτέλους ένας παράγοντας που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σε σωματείο συγχαρητήρια για την υποψηφιότητα σου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ