1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-05-2016 13:15

Η Τσοχατζή επιστρέφει στη Σαντορίνη

Με την Μαρίνα Τσοχατζή ενισχύει την πάσα του ο ΑΟ Θήρας τη νέα σεζόν. Η νεαρή πασαδόρος επιστρέφει στο νησί και την ομάδα που πανηγύρισε  την άνοδο στην Α1
Η Τσοχατζή ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή και τον Επίκουρο πριν κατηφορίσει την Αθηνα και την ΑΕΚ στην οποία ξαναγύρισε πέρσι μετά από μια σεζόν στον Παγγεραγωτικό και βέβαια τη θητεία της στην ομάδα της Σαντορίνης, την οποία βοήθησε να ανέβει στην Α1 γυναικών.


«Ο Α.Ο.Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Τσοχατζή Μαρίνα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Καλωσορίζουμε την νεαρή πασαδόρο στην οικογένεια του ΑΟ Θήρας ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη χρονιά και να εκπληρωθούν τόσο οι στόχοι οι δικοί της όσο και της ομάδος».

6 σχόλια

  • Comment Link pao14 Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 17:45 posted by pao14

    Βρε καλώς τον γελωτοποιό του site.Σε νοιωθω περνάς δύσκολα κάθε μέρα κι ένας ακόμα σε παίρνει χαμπαρι μπαρουφολογε.Παρ'ολα αυτά για να τελειωνει το παραμύθι,αν έχεις κοτσια γραψε τη 12αδα που προτείνεις,τον προπονητή που προτείνεις,και να είσαι σίγουρος ότι αν είναι κάτι που έχει αρχή και τέλος θα το επικροτησω.

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 11:30 posted by αυτοκρατορας13

    posted by pao29 το ονομα της μπρικμαν θα παιξει απο οτι πληροφορουμαι εκανε πολυ καλη εντυπωση στο καζαζη στα παιχνιδια των πλει οφ ?

  • Comment Link ναυαρχος Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 11:10 posted by ναυαρχος

    posted by παο29 να υποθεσω μερτεκη διαγωνια ετσι , απο τη στιγμη που λες για κουτουξιδου γιατι λες οτι θα κινηθουμε για πασα ?

  • Comment Link παο13 Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 10:57 posted by παο13

    posted by παο29 τη παπαδοπουλου γιατι δεν τη βαζεις μεσα για δευτερη πασαδορος μια χαρα λυση ειναι και οσες φορες ηρθε απο παγκο εδωσε λυσεις

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 19:15 posted by pao29

    posted by παο13...το οτι πολλοι με ακολουθουν δεν με πειραζει...εχουμε γεμισει με pao13,pao 14 και pao στο γιατρο για τα χαπια μου...ξαναγραφω επειδη το σαιτ δεν το εβγαλε, πιστευω οτι στη ομαδα θα μεινουν μερτεκη-καββαδια-ρογκα και ισως αγγελοπουλου και κουτουξιδου(εξαρταται τι θα πει και η αλλη ενδιαφερομενη)...αρα παμε για 7 μεταγραφες...δυο ακραιες,δυο κεντρικες(αν δεν μεινει τελικα η γκουζου),μια πασα και δυο για τα μετοπισθεν...μην ακουτε τον παραμυθατζη pao 14 και τις ανακριβεις δηλωσεις και αναλυσεις του...δεν εχει μυρωδια απο βολλευ...ηρθε η τσιμα με χιαστο και πεταγε...αρα οποια ειναι προβληματικη και ερθει θα πεταει(ρε μαγκα καροτα τρως;)...στη πληροφορηση ειμαι μηνες μπροστα για ολες τις ομαδες...απλα δεν μπορω να γραφω και τους λογους που γιμεται κατι(μην εκθεσουμε και τις πηγες μας)...η ναξος και ο γαυρος εχουν κατι κοινο;;;ερωτηση κανω...αγνοειστε τον pao14...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ