1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2015 19:18

Αρχίζει η δουλειά με την ευχή της επιστροφής

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά από πολλά χρόνια στην Α1, η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή θα συνεχίσει στην Α2 γυναικών.
Το πρώτο ραντεβού για τη νέα ομάδα υπό τον Μιχάλη Κυριακού θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα στις 20.30 στο Κατσάνειο με στόχο να χτισεί μια ομάδα που θα επιστρέψει στην Α1.

Μεταγραφικές κινήσεις έχουν γίνει με αυτές των Λεωνιδάκη και Γάτση να είναι πιο χαρακτηριστικές.
Διαβάστηκε 2363 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΤΙΚΥΛΙΚΕΙΟΣ Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 11:10 posted by ΑΝΤΙΚΥΛΙΚΕΙΟΣ

    ναι αλλά και μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έχει στο διοικητικό της τιμόνι μια παραγοντάρα τεφαρίκι. Ναι ναι εννοώ τον κύριο πρώην και νυν οπαδοπαράγοντα του γνωστού κυλικείου-άλλη φορά θα ασχοληθούμε με αυτό-που πέρυσι κατέγραψε κάτι ακατόρθωτο που κανένα γατάκι παράγοντας δε μπορεί να πετύχει ΠΟΤΕ. Έκανε το 20 στα 20 στην Α1. Μην προτρέχετε, 20 στα 20 ήττες έκανε η περιπτωσάρα με την ομάδα που έφτιαξε και που όλοι ξέραμε από το καλοκαίρι ότι θα φούνταρε χαλαρά εκτός από αυτόν και τους κολλητούς του. Α πήρε και 5 σετ σε όλο το πρωτάθλημα, μιλάμε για ομάδάρα. Ακόμα και το φροντιστή να έβαζε να κάνει την ομάδα καλύτερα θα πήγαινε. Αλλά τώρα είναι έτοιμος για την επιστροφή όπως οι άλλοι του ανδρικού. Φουντάρουν τις ομάδες και μετά τις μετατρέπουν σε τρένα στα τοπικά και αφού βγουν πρωταθλητές το πανηγυρίζουν κιόλας μπροστά στους θαυμαστές τους στο Καυτατζόγλειο. Μιλάμε για περιπτώσεις που η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Ευτυχώς που η γυναικεία ομάδα δε χρειάζεται αδειοδότηση γιατί την έβλεπα τη δουλειά για κανένα νέο ΑΦΜ όπως στο ανδρικό. Ευτυχώς που υπάρχει κι ένας σοβαρός εκεί ο Μ.Κυριακού να κρατάει τα ίσα , πολύ φοβάμαι όμως ότι έμπλεξε ο άνθρωπος.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ