1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2015 23:10

Τέλος ο Κλαρκ, διαγώνιος ο Κόιστρα!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Αμερικανός διαγώνιος Κάρσον Κλαρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr υπήρξε συνάντηση του Αμερικανού με την διοίκηση του Ολυμπιακού και συμφωνήθηκε από κοινού η ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Ο Κλαρκ παραδέχτηκε πως δεν προσαρμόστηκε όσο θα ήθελε στην Ελλάδα, είπε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και συμφώνησε να αποχωρήσει για να διευκολύνει το έργο του Δημήτρη Καζάζη ο οποίος στηρίζεται απόλυτα από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

Διαγώνιος στον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα περάσει ο Ολλανδός κεντρικός Κόιστρα ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην Ιταλία σε αυτή τη θέση και μάλιστα θα ξεκινάει και βασικός.

Η εσωτερική αλλαγή διαγωνίου είναι ένα πρώτο μέτρο της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας στην προσπάθεια να ταρακουνήσουν την ομάδα και να αλλάξουν προς το καλύτερο το αγωνιστικό προφίλ.

Φυσικά προωθείται και πάλι βασικός κεντρικός ο Γιάννης Τακουρίδης ο οποίος ήταν η ευχάριστη έκπληξη για την εφετινή σεζόν στον Ολυμπιακό.

4 σχόλια

  • Comment Link Αντικειμενικός Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 23:25 posted by Αντικειμενικός

    Η αλήθεια είναι ότι έπραξε έξυπνα η διοίκηση τουλάχιστον μέ τόν προπονητή.Δικές του οί επιλογές δικός του καί ό επίλογος.Ποιόν νά φέρεις τώρα ,άσε καί πού είναι ένα ωραίο άλλοθι γιά τούς παίκτες.Εάν τά καταφέρουν μαγκιά τους,εάν όχι καληνύχτα σας καί χαρήκαμε γιά τήν γνωριμία.

  • Comment Link στινγκ Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 13:53 posted by στινγκ

    Το χαμηλωνω το μπατζετ και γλυτωνω οτι προλαβω μεταφραστηκε σε εκπληξη ο τακουριδης χαχαχ
    Και εχουν να γινουν και αλλες αποχωρησεις

  • Comment Link Montas Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 10:18 posted by Montas

    Λευκή πετσέτα πετάει ο Ολυμπιακός...

  • Comment Link posted Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 21:32 posted by posted

    φευγει ο κλαρκ και δεν φευγει αυτος που τον εφερε ωραια λογικη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ