1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2015 23:52

Aνανεώνουν τη συνεργασία τους Μαρκόπουλο και Ιβάνοβιτς

Η νέα καλή εμφάνιση που έκανε το Μαρκόπουλο αλλά και η θεαματική βελτίωση που παρουσιάζουν τα νέα κορίτσια της ομάδας των Μεσογείων είναι χωρίς αμφιβολία έργο του Βέσκο Ιβάνοβιτς κι έτσι η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις με σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους και τη σεζόν 2015-16.

Ετσι μετά το ματς με τον Πανναξιακό η είδηση βγήκε από τον Ιβάνοβιτς και τον πρόεδρο του Μαρκόπουλου Πάρη Ευαγγελίου. «Ναι, θα ήθελα να μείνω εδώ. Οι συνθήκες είναι καλές, κάνουμε πολύ δουλειά, υπάρχουν νέες και καλές αθλήτριες και η διοίκηση καταλαβαίνει την σκέψη μου», είπε ο Ιβάνοβιτς και ο Ευαγγελίου συμπλήρωσε: «Σε περίπου δέκα ημέρες από σήμερα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα και να κάνουμε και ανακοίνωση. Εχουμε κάνει μία πρώτη συζήτηση και μετά τις προτάσεις που έχουμε ανταλλάξει εάν όλα πάνε καλά θα υπογράψουμε».

Όσο για τον αγώνα με τον Πανναξιακό και το λάθος του Ονόπα είπε: «Ηταν τέσσερις μπαλιές. Ηταν λίγο αυστηρός ο διαιτητής με το Μαρκόπουλο. Εμένα με ικανοποιεί που για άλλο ένα ματς παίξαμε σωστά. Φυσικά και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ αλλά δυστυχώς στο τέλος χάσαμε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί σήμερα παλέψαμε, προσπαθήσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως κάναμε και στο πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ