1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-02-2015 20:37

Η οχτάδα κρίνεται στο Βραχάτι

Με κοινό στόχο μία καλή θέση στην οχτάδα «παλεύουν» το Σάββατο (14/02) Παμβοχαϊκός και Ορεστιάδα για την 16η αγωνιστική. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βραχάτι στις 19.00. 

Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς, μία θέση κάτω από την Ορεστιάδα και χρειάζεται τη νίκη για να σιγουρέψει την οχτάδα. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος και η μόνη υποχρέωση για την ομάδα του Βραχατίου και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΜΕΝΤ με 3-2. Με Σε έξι εντός έδρας αγώνες μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Μίκαελ Μέρτεν δεν υπάρχουν ενώ την 20ημερη απουσία λόγω θλάσης στη γάμπα επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Νεμάνια Στεφάνοβιτς και πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός.

Ίδιο στόχο έχει και η Ορεστιάδα, η οποία αγωνίζεται και στο Κύπελλο. Η αποστολή της ακριτικής ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι στο Βραχάτι και ο Κώστας Δεληκώστας έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του. Η Ορεστιάδα με 21 βαθμούς είναι στην 7η θέση και με νίκη θα έχει μαθηματικές ελπίδες και για την 4αδα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το σκορ σε περίπτωση που στο τέλος της κανονικής περιόδου υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων. Στον πρώτο αγώνα η Ορεστιάδα είχε νικήσει με 3-2 σετ και οι πόντοι ήταν 104-96 υπέρ του Παμβοχαϊκού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ