1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2015 18:20

«Μαύρο διαμάντι» στον ΠΑΟΚ

Είκοσι χρόνια περιμέναμε μία τέτοια είδηση. Ηταν Μάιος του 1995 όταν η ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης ανακοίνωνε την έλευση της Εθνικής Κούβας για κοινή προετοιμασία με την Εθνική Ελλάδας. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός έκλεινε με μονοετές συμβόλαιο τον Οσβάλντο Ερνάντεζ και τον Ροντόλφο Λουίς Σάντσεζ, προκαλώντας μεταγραφικό σεισμό, και λίγους μήνες αργότερα κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης στο κατάμεστο ΣΕΦ.


Είκοσι χρόνια μετά, τα τείχη πέφτουν για τον 25χρονο διεθνή ακραίο Χαβιέ Ερνέστο Σκουλ Χιμένεθ, που από απόψε θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μαζί με τη μεταγραφή του Ντεσπέιν τη δεκαετία του ΄90, είναι οι πιο ηχηρές μεταγραφές στο τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου και μάλιστα σε μία στιγμή κατά την οποία διεκδικεί πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη στο ρόστερ του τον Βενεζουελανό διαγώνιο Ερνάντο Γκόμεζ, τον αρχηγό της Εθνικής Ισραήλ, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, τον Βασίλη Κουρνέτα και άλλους ταλαντούχους αθλητές.

Διαβάστε το υπόλοιπο εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ