1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2015 19:58

Βόμβα μεγατόνων στον ΠΑΟΚ με Εσκούλ Χιμένες

Σε μία μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο ελληνικό βόλεϊ, προχώρησε ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα στο sportsfeed.gr ο «δικέφαλος» έκλεισε τον Κουβανό διεθνή ακραίο Χαβιέ Ερνέστο Χιμένες Εσκούλ ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα στη Σύρο.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η πρώτη ομάδα που απέκτησε εν ενεργεία αθλητή της Εθνικής Κούβας μετά το 1996 που είχαν έρθει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό οι Ερνάντεζ, Σάντσεζ. Η επιτυχία πιστώνεται στην διοίκηση και τον Γιώργο Ανδρέου, με την συμβολή και του μάνατζερ Κώστα Μαργαρίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εν ενεργεία παίκτες της Κούβας, απαγορεύονταν να αγωνιστούν σε συλλόγους εκτός συνόρων, ωστόσο πλέον αυτό δεν ισχύει και οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε όποιο πρωτάθλημα επιθυμούν και ταυτόχρονα να συμμετέχουν με την φανέλα της χώρας τους.

«Ο Ντεσπέιν ξέρει τόσο βόλεϊ όσο λίγοι στον κόσμου, ο Εσκούλ όμως θεωρώ ότι είναι καλύτερος του. Κι αυτό το λέω γιατί ο Ρόλι είναι πολύ απρόβλεπτος σαν χαρακτήρας ενώ ο Εσκούλ όπως είδα στο παγκόσμιο είναι πιο συγκροτημένος και σταθερός», είπε στο Sportsfeed ο Φρέντι Μπρουκς, ο πρώτος Κουβανός που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ (ενώ ο δεύτερος ήταν την σεζόν 2011-2012 ο Γιασέρ Ρομέρο).

4 σχόλια

  • Comment Link Syroscat Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 09:29 posted by Syroscat

    Άντε καλέ, κάνει τέτοια πράγματα ο γαύρος; Απαπαπά, πέφτω απ' τα σύννεφα!

  • Comment Link γιωργος.. Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 23:53 posted by γιωργος..

    επιτελους ενα παιχταρας στο ελληνικο βολλευ μετα απο χρονια που αξιζει να τον δεις.και μακαρι ο παοκ να παρει το πρωταθλημα φετος γιατι εχει την πιο συμπαθητικη ομαδα.ο παλιος γκομεζ,κουρνετας,γκαρας.και δεν ειμαι φιλαθλος του παοκ αλλα της ορεστιαδας.

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 18:29 posted by pamvo fan

    μπα φιλαρακο,θα πεσει ... και του χρονου αυτος ο παικτης θα στο λιμάνι.......!!!!!!

    βλεπε προσφατες περιπτώσεις συρου -ντιατσκοφ ,καλντειρα - παμβοχαικου.

    εσυ τι λες να αφησει ο γαυρος τον παοκ να του παρει τον μεζε μεσα από το στομα ??

    μακαρι να είναι όμως όπως τα λες τα πραγματα .

    θα το χαρω ιδιαιτέρως.

  • Comment Link foinikas Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 17:32 posted by foinikas

    και καπου εδω το πρωταθλημα τελειωσε. μιλαμε για τεραστια μεταγραφη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ