1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2015 17:03

Επισήμως χωρίς ξένους η ΑΕΚ, απειλείται με νέες κυρώσεις

Όπως είχε διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες, η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθούσε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (CEV) να άρει την απαγόρευση μεταγραφή ξένων παικτών.
Η απαγόρευση ξεκίνησε μετά την προσφυγή της Σόνιας Μποροβίνσεκ, πρώην αθλήτριας της γυναικείας ομάδας της Ένωσης, καθώς η Σλοβένα κεντρική προσέφυγε κατά της ΑΕΚ (γενικώς και όχι μόνο στο γυναικείο τμήμα) για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων της. Η CEV από την πλευρά της ανακοίνωσε την απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών στην ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αν το θέμα δεν τακτοποιηθεί, η υπόθεση θα πάει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB).

Η διοίκηση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη προσπάθησε να άρει την απαγόρευση με το επιχείρημα ότι η ποινή πρέπει να επιβληθεί μόνο στο γυναικείο τμήμα, ωστόσο η απόφαση της FIVB ήταν να επικυρώσει την απόφαση της απαγόρευσης μεταγραφών ξένων αθλητών. Μάλιστα η Παγκόσμια Ομοσπονδία απείλησε την Ένωση με νεώτερες κυρώσεις, από την στιγμή που δεν έχει τακτοποιηθεί το ποσό των 35.000 ευρώ στην Μποροβίνσεκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ