1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-12-2014 17:15

Ρώσικη ρουλέτα στο κεφάλι του Ελγκέτα

Από κάθε έλεγχο έχει ξεφύγει η κατάσταση στην ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ και κανείς δεν γνωρίζει εάν η ομάδα θα κατέβει στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη καθώς ούτε την Κυριακή το πρωί αναχώρησε η αποστολή για την συμπρωτεύουσα.
Ο «εν δυνάμει» πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατολιωτάκης δηλώνει «πυροσβέστης», χωρίς όμως να έχει καταφέρει να σβήσει την πυρκαγιά που μαίνεται εδώ και μέρες στο τμήμα και έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μετά την απόλυση του Χόρχε Ελγκέτα την Παρασκευή, χθες ήρθε η... επαναπρόσληψη του Αργεντινού τεχνικού ο οποίος βρίσκεται στα όρια νευρικής κρίσης χαρακτηρίζοντας τα όσα βιώνει «ρώσικη ρουλέτα». Τι ήταν, όμως, αυτό που άλλαξε τη γνώμη του Ανατολιωτάκη;
 
Στήριξαν τον Ελγκέτα οι παίκτες
 
Χθες το πρωί ο Ανατολιωτάκης είχε ξεχωριστά ραντεβού με όλους τους παίκτες της ΑΕΚ σε προσπάθεια να καταγράψει τα προβλήματα και τις συμφωνίες που έχουν κάνει με τον Μάνο Μακρή. Οταν τέθηκε το θέμα του προπονητή, όλοι οι παίκτες υπεραμύνθηκαν το έργο του Ελγκέτα και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό. Ο Ανατολιωτάκης «έπεσε από τα σύννεφα» καθώς είχε διαφορετική πληροφόρηση και προς τιμήν του ζήτησε συγγνώμη από τον Αργεντινό και του ζήτησε να μείνει στην ομάδα και να τον βοηθήσει να ξεπεραστεί η κρίση.
 
«Θέλω μόνο 50 ευρώ»!
 
Ο Ανατολιωτάκης μετά τη θετική απάντηση του Ελγκέτα να παραμείνει του πρόσφερε 500 ευρώ ως έναντι των οφειλομένων, αλλά ο Αργεντινός αρνήθηκε το ποσό επειδή οι παίκτες του είναι ακόμα απλήρωτοι. Ζήτησε μόνο 50 ευρώ για να βάλει βενζίνη και να πάρει τσιγάρα όπως είπε αφήνοντας άφωνο τον Ανατολιωτάκη!
 
«Είμαι πυροσβέστης»
 
Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη με όλους τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο και ο Ανατολιωτάκης ζήτησε από τους παίκτες να κατέβουν να αγωνιστούν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ώστε να μη μηδενιστεί η ομάδα διότι μετά η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Σε μία προσπάθεια να πείσει τους παίκτες ο Ανατολιωτάκης είπε: «Εχω έρθει ως πυροσβέστης. Δώστε μου λίγο χρόνο να σβήσω τη φωτιά».
 
Δεν ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη
 
Οι παίκτες απάντησαν αρνητικά και μάλιστα υπήρξε και ένταση όταν ο Πέτρος Πέτρογλου φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε κατά πάντων στη διοίκηση της ΑΕΚ φωνάζοντας «μας συμπεριφέρεστε λες και είμαστε ζώα. Επικαλείστε συνέχεια την ιστορία και τον κόσμο της ΑΕΚ ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα. Νομίζουν πως παίρνουμε εκατομμύρια και δεν έχετε καν καταθέσει τα συμβόλαια. Δεν μας σέβεστε και μας κοροϊδεύετε. Δεν έχουμε να φάμε και παίζετε στις πλάτες μας». Τελικά οι παίκτες αποχώρησαν μέσα σε φορτισμένο κλίμα διαμηνύοντας πως θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη μόνο εάν πληρωθούν το 80% των δεδουλευμένων των τεσσάρων μηνών και όχι των δύο μηνών που αναγράφεται στα συμβόλαια που κατατέθηκαν στην ΕΣΑΠ.
 
Ζήτησε αναβολή
 
Επίσης, ο Ανατολιωτάκης διερεύνησε την περίπτωση να δοθεί αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τόσο η ΕΣΑΠ όσο και ο ΠΑΟΚ δεν συζήτησαν καν αυτό το ενδεχόμενο. Ετσι, εάν μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν βρεθούν περίπου 40.000 ευρώ για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των αθλητών και των προπονητών, τότε δεν θα ταξιδέψει η αποστολή στη Θεσσαλονίκη και η ΑΕΚ θα μηδενιστεί και θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.
 
Πηγή: Εφημερίδα Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ