1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2014 18:04

Πρόεδρος της BVA o Μαυρομάτης

Παρουσία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV) Αντρέ Μέγιερ πραγματοποιήθηκε η ετησία Γενική Συνέλευση της Βαλκανικής Ένωσης Βόλεϊ στο Κισινάου της Μολβαδίας κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε πρόεδρος της BVA o πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.


Ο κ. Μαυρομάτης είχε διατελέσει την πενταετία 2004-2009 γενικός γραμματέας της Βαλκανικής Ένωσης και μετά την εκλογή του τόνισε: «Έχοντας την τιμή να υπηρετήσω την Βαλκανική ως Γενικός Γραμματέας από το 2004 έως το 2009 θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό ότι σε μια εποχή αλλαγών στο παγκόσμιο βόλεϊ καλούμαι να την υπηρετήσω κι από τη θέση του προέδρου. Η Βαλκανική από την ίδρυση της ήταν πρώτη στο είδος της και παραμένει πρωτοπόρος μεταξύ των άλλων περιφερειακών ενώσεων στο παγκόσμιο βόλεϊ συμβάλλοντας στην ισόρροπη ανάπτυξη του αθλήματος σε όλα τα Βαλκάνια αλλά και στην μεταξύ μας συνεργασία».

Πέρα από την εκλογή του κ. Μαυρομάτη στη θέση του προέδρου (με αντιπρόεδρο τον πρόεδρο της Σερβικής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς), επανεκλέχθηκαν ο κ. Ρέρρας στην Επιτροπή Μπιτς Βόλεϊ, ο κ. Χατζηπαναγιώτου στην Επιτροπή Μάρκετινγκ κι ο κ. Μπακοδήμος ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

Επίσης κατά τη διάρκεια της Συνελεύσεως οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι του 2015 με την Ελλάδα να αναλαμβάνει ένα από τα τουρνουά Ανδρών – Γυναικών του Μπιτς Βόλεϊ.

Αναλυτικά οι διοργανώσεις του 2015 και οι χώρες που θα φιλοξενηθούν:

Παμπαίδων: Βουλγαρία
Παγκορασίδων: Τουρκία
Παίδων: Μαυροβούνιο
Κορασίδων: Ρουμανία
Εφήβων:: Τουρκία
Νεανίδων: Σερβία
Ανδρών – Γυναικών (Μπιτς Βόλεϊ): Ελλάδα Τουρκία, Βουλγαρία
U22 Μπιτς Βολεϊ: Τουρκία
U20Μπιτς Βόλεϊ: Ρουμανία
Volleyball Kids Festival: Βοσνία Ερζεγοβίνη

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyman Σάββατο, 06 Δεκεμβρίου 2014 17:40 posted by volleyman

    Αφού έσωσε το Ελληνικό volley ο δικηγορίσκος αποφάσισε να σώσει και το Βαλκανικό.... Τον Κωστή μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου να τον βάλεις ταμία.... Ε ρε κατάντια στο άθλημα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ