1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2014 21:38

Σοκ στην ΑΕΚ, χωρίς ξένους στο Λιγκ Καπ

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η  ΑΕΚ, καθώς δεν πρόλαβε τις προθεσμίες, δεν κατατέθηκαν έγκαιρα τα χρήματα και οι οικείες ομοσπονδίες, δεν έδωσαν τα δελτία. Έτσι, η τροπαιούχος θα παίξει χωρίς τους ξένους της στο Λιγκ Καπ και μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Χόρχε Παγιάν.

Σε αυτά προστίθεται και το πρόβλημα τραυματισμού του Ανδρέα Ανδρεάδη και κατά πάσα πιθανότητα κεντρικός θα παίξει ο νεαρός ακραίος Ναπολέων Οικονόμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το νέο κανονισμό της Volleyleague, για να συμμετάσχει σε αγώνα μια ομμάδα, θα πρέπει να έχει δηλώσει 9 παίκτες, και αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 8. Είναι λοιπόν τυχερή κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει ακόμα στο Λιγκ Καπ

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΕΚ ΝΑΞΟΣ Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 17:13 posted by ΑΕΚ ΝΑΞΟΣ

    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ;;; ΠΟΣΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ;;; ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΗ!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ