1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2014 20:32

Η «πρωτάρα» ΜΕΝΤ και η κόντρα ΠΑΟΚ - Άρη

Η νεοφώτιστη ΜΕΝΤ θα είναι μία εκ των γηπεδούχων, στην αυλαία του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2014-2015. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στον Β' όμιλο, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ και τον Άρη.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αδειόδότηση, σύμφωνα με τους παράγοντες του συλλόγου, καθώς θα έρθει στα χέρια τους το πρωί της Παρασκευής. Το γυμναστήριο της ΜΕΝΤ έχει ανακαινιστεί, με βελτιώσεις στα αποδυτήρια, στην εξέδρα, στον αγωνιστικό χώρο και στο φωτισμό. «Έχουμε κάνει τιτάνια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να μπει με αξιώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλους τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη να μας στηρίξουν στο ταξίδι που αρχίζουμε. Το Λιγκ Καπ είναι ευκαιρία για να δούμε τις αντοχές μας και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας», είπε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης.

Για τον Άρη είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δει που βρίσκεται και να τεστάρει τις δυνάμεις του. «Έχουμε πολλά να κάνουμε και το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Η καθυστέρηση μπορεί να μην έκανε καλό στο πρωτάθλημα αλλά έκανε καλό στην ομάδα μου. Εμείς και η ΜΕΝΤ έχουμε στόχο την παραμονή και ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό»

Φυσικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη που θα γίνει την Κυριακή αφού αρκετοί παίκτες άλλαξαν στρατόπεδο τη μεταγραφική περίοδο. Στον Άρη αγωνίζονται πλέον οι Κάσσανδρος Στίγγας, Στέλιος Νικηφορίδης, Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Στέλιος Πιπέργιας που ήταν στον ΠΑΟΚ, ενώ από τον Άρη στον «δικέφαλο» μετακόμισαν ο Θανάσης Ντίνας και ο Δημήτρης Γκαράς.



Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο ΜΕΝΤ - Τούμπα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Σ.Άρης – Μ.Ε.Ν.Τ.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Κύρκος. Γραμματεία: Λαδά.
2η αγωνιστική - Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.30: Μ.Ε.Ν.Τ. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλλας. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Καρακούλια.
3η αγωνιστική - Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Γιώγιου, Στεργιόπουλος Χ. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ