1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2017 16:18

Τι προκάλεσε τον θάνατο του Λούκα Μιλίνκοβιτς

Η τραγική είδηση της απώλειας του 13χρονου Λούκα Μιλίνκοβιτς έκανε το γύρο του κόσμου. Οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν οτι ο γιος του Μάρκος Μιλίνοβιτς έφυγε από πνιγμό, ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από τη Σερβία,  ο θάνατός του οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία.
Η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, Γέλενα έκανε την αποκάλυψη: «Ο γιατρός μού είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία. Γι' αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί Μπρατς της Κροατίας. Κολυμπούσε από δύο χρονών. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν αθλητής και περνούσε τον χρόνο του, με διάφορα σπορ όπως το ποδήλατο και το μπάσκετ».


Τέλος δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της και  το αναπάντητο «γιατί»  παραμένει στα χείλη της.  «Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την Πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου...».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ