1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2014 16:30

Tουλή - Σπυράκου: «Θα ανέβουμε στην Α1 είτε το θέλουν είτε όχι»

Για πανηγυρική δικαίωση του ΖΑΟΝ στη δικαστική διαμάχη με την ΕΟΠΕ για 12 ομάδες στην Α1 γυναικών έκαναν λόγο στο volleynews.gr η γενική αρχηγός της ομάδας Τουλή Μάντω και η έφορος της ομάδας Μαρία Σπυράκου.
«Κάναμε έναν τίμιο αγώνα που δικαιώθηκε σε όλα. Είτε το θέλουν είτε όχι θα ανέβουμε στην Α1 με τη βοήθεια του νόμου. Τι λένε οι παρατρεχάμενοι του ελληνικού βόλεϊ δεν μας αφορά. Υπάρχουν κανονισμοί, προκηρύξεις και μία ιστορία στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ που δεν τσαλακώνεται», είπε η Γενική Αρχηγός Μάντω Τουλή.

Η έφορος της ομάδας Μαρία Σπυράκου δήλωσε: «Ο τίμιος και ηθικός αγώνας που διεξήγαγε το Δ.Σ. του ΖΑΟΝ δικαιώθηκε. Ο ιστορικός σύλλογος του ΖΑΟΝ Κηφισιάς είναι στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ευχαριστούμε τον δικηγόρο μας κύριο Χρήστο Ηλιάδη. Αποδεχόμαστε την πρόκληση της Α1 και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Το απόγευμα θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΖΑΟΝ για να εκτιμήσει την κατάσταση και θα εκδοθεί ανακοίνωση για το θέμα.

10 σχόλια

  • Comment Link elenara Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 17:46 posted by elenara

    Μαλλον η κυρια Σπυρακου και η κυρια Τουλη μετα την αποφαση που πηρε σημερα η ΕΟΠΕ θα πρεπη η να κανουν κατι η να κατεβουν,γιατι η δημότες της πολης μας θα τους πιασουν με τις κλωτσες και ο λογος διαλυσανε τον συλλογο.

  • Comment Link Μανια Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 23:37 posted by Μανια

    Να δουμε λοιπον με λιγη ψυχραιμια τι συνεβη σημερα 1.Ηαποφαση του ΑΣΕΑΔ ΑΚΥΡΩΝΕΙ την 25/6-9-14 αποφαση της ΕΟΠΕ για πρωταθλημα με 11 ομαδες. 2. Η ιδια αποφαση διατασσει την Ομοσπονδια να εξαντλησει τα περιθωρια συμπληρωσης με 12η ομαδα που δεν θα ειναι αναγκαστικα ο ΖΑΟΝ. 3. Δεχεται τη συνεχιση της υφισταμενης καταστασης ΜΟΝΟΝ εφοσον η παραπανω και συμφωνα με τους κανονισμους της ΕΟΠΕ προσπαθεια δεν τελεσφορησει. Καλειται η μαλλον υποχρεωνεται η ομοσπονδια να ξανανοιξει το θεμα των δευτεραθλητων η της wild card υποχρεωτικα γιατι διαφορετικα κι απο οτι διαφαινεται οι προσφυγες θα πολλαπλασιαστουν Και μια απορια.......... Ο κυριος προεδρος της ΕΟΠΕ μιλωντας στον Sentra Fm ειπε κατα λεξη ...υπαρχει ενδεχομενο να παρθει αποφαση συμπληρωσης της κατηγοριας αλλα αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι μικρο............ Το οτι προδικαζει ετσι την αποφαση του ΔΣ του σαββατου ειναι ψιλα γραμματα προφανως. Το οτι ομως ανακοινωνει με αυτον τον τροπο οτι η Ομοσπονδια γραφει στα παλια της τα παπουτσια την αθλητικη δικαιοσυνη μαλλον θα πρεπει να το προσεξουν καποιοι.Και μιλαω για καποιους συγκεκριμενους που πιστευουν οτι αυτο το μπαχαλο τους βολευει και δε σκεφτονται οτι ετσι δρομολογουν εξελιξεις που μια αλλαγη των συσχετισμων θα μπορουσε αυθαιρετωντας να τους διωξει οριστικα απο το χωρο

  • Comment Link Μαρκος Αρχοντακης Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 23:07 posted by Μαρκος Αρχοντακης

    Και τωρα..... αρχιζουν τα δυσκολα αγαπητη Διοικηση της ΕΟΠΕ. Πρεπει να αποφασισετε οχι μονον ποια ομαδα και με ποια διαδικασια θα ανεβει στν Α1, αλλα και με ποιο τροπο θα διασφαλισετε την απροσκοπτη διεξαγωγη του πρωταθληματος. Οπως ηδη πρεπει να εχετε καταλαβει τα παιχνιδακια σας προκειμενου να σωθουν τα υμετερα σωματεια δεν πιανουν Ανασκουμπωθειτε λοιπον και με ΠΡΟΣΟΧΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ παρτε τις αποφασεις σας.Οσο για τον ιστορικο συλλογο της Κηφισιας, με τον οποιο δεν εχω καμμια σχεση,ειναι αξιεπαινος για την πρωτοβουλια του ακομη κι αν δεν ειναι αυτος που τελικα θα ανεβει!

  • Comment Link ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 20:37 posted by ΝΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

    Η ενέργεια του ΖΑΟΝ να μην τα παρατήσει, αλλά να επιδιώξει την τήρηση της νομιμότητας στο πρωτάθλημα του γυναικείου βόλλεϋ, αποτελεί κάτι που θα έπρεπε να επισημαίνεται θετικά. Η τροχοπέδη στην τάση της όποιας διοίκησης της όποιας ΕΟΠΕ να διοικεί αγνοώντας τους κανόνες του παιχνιδιού, θα ήταν ωφέλιμο να έχει κινητοποιήσει όχι μόνον τον ΖΑΟΝ, αλλά όλους εκείνους που πιστεύουν ότι στον αθλητισμό μετρά όχι μόνον η νίκη αλλά ο τίμιος αγώνας που διασφαλίζεται από την τήρηση των κανόνων. Δεν ήταν τυχαία τα άρθρα δημοσιογράφων κατά της αυθαιρεσίας της ΕΟΠΕ, ανθρώπων που ξέρουν το βόλλεϋ. Ούτε είναι τυχαίος ο θεσμός της αθλητικής δικαιοσύνης, που επιδιώκει την διασφάλιση του ευ αγωνίζεσθαι μέσω της της τήρησης των θεσμοθετημένων κανόνων. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να επιχαίρουν όλοι. Τα υπόλοιπα σχόλια περί της δυνατότητας της ομάδας να σταθεί στην Α1 οικονομικά ή ό,τι άλλο, νομίζω ότι είναι άσχετα στην παρούσα φάση. Δικαίως ο Ν.Κ. γράφει ότι ..... "Κάποιες ομάδες χάνουν, κάποιες κερδίζουν, κάποιες ανεβαίνουν και κάποιες κατεβαίνουν, με λιγότερες ή περισσότερες νίκες. Έτσι ήταν ανέκαθεν. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Είναι εξαιρετικά σημαντικό - για παράδειγμα - να μην μπορεί ο εκάστοτε Πρόεδρος να μετρά τα ψηφάκια των τελευταίων εκλογών και να πράττει όπως του έρχεται. Δεν εννοώ ότι έτσι έγινε, απλά αναφέρω μία περίπτωση που θα μπορούσε να συμβεί μελλοντικά και να χρειασθεί κάποιος ΖΑΟΝ να προσφύγει και να μην το επιτρέψει. Ευτυχώς υπάρχει η αθλητική δικαιοσύνη.

  • Comment Link ελενακι Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 18:14 posted by ελενακι

    Πολύ εχει ανεβη η κυρια Σπυρακου βλεπω?Σε λιγο μετα την προσγειωση της να δω αν θα μιλαη λιγο ακομα υπομομονη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ