1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2013 22:49

Έξι μεταγραφές και Νικολακοπούλου στον Απόλλωνα

Η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών επέστρεψε στην Α2 των γυναικών και θα αγωνίζεται στον 2ο όμιλο τη νέα σεζόν. Έτσι ο σύλλογος από την Πάτρα προχώρησε σε έξι προσθήκες στο ρόστερ του.
Σίγουρα η μεταγραφή που κλέβει την παράσταση είναι η αυτή της κεντρικής Δήμητρας Νικολακοπούλου, η οποία μετά από δυο χρόνια καριέρας στην Αθήνα με την φανέλα του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Ν.Φ. επέστρεψε στην Πάτρα για τον Απόλλωνα.

Από ’κει και πέρα η Πατρινή ομάδα συμφώνησε με την Ολυμπιάδα για τον δανεισμό της διαγώνιας Σωτηρίας Σούλη και της αδερφής της Παρασκευής, που είναι πασαδόρος.
 
Ακόμα οι νεοφώτιστοι στην Α2 συμφώνησαν με το λίμπερο Βιβή Κουμανίδου η οποία και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις «μελανόλευκες» και πέρσι αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή.  Σε αυτές προσθέτουμε και την 18χρονη ακραία Φωτεινή Ξάνθη που πέρσι έπαιξε στον ΠΑΣ Ναυπάκτου αλλά και τη νέα λίμπερο Εσσέι Φωτεινάκη που πέρσι αγωνίστηκε στην Καλαμάτα 80.  
 
Παρελθόν αποτελεί η Ηλιάνα Τζανάκη η οποία έκλεισε στους Τράχωνες.
 
Έτσι η ομάδα του Απόλλωνα ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς, που θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ