1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2014 23:18

Η ομάδα του Ολυμπιακού που γέμισε το ΣΕΦ

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/2014/ekdilwsi/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης του ΣΕΠΠΕ ήταν όταν με την ευκαιρία της βράβευσης του Λετονού Ραϊμόν Βίλντε ανέβηκαν στο βάθρο τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού που το 1992 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών.

Μάλιστα στο ΣΕΦ όπου πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός γέμισε από 18.000 φίλους των «ερυθρολεύκων». Χαρακτηριστικότερη στιγμή εκείνου του αγώνα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εμποδίσουν τους φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες.

Μετά την βράβευση του Λετονού Βίλντε ανέβηκαν στη σκηνή ο Γιώργος Ντράγκοβιτς, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο Λευτέρης Τερζάκης, ο Γιάννης Φάκας, ο Ανδρέας Θεοδωρίδης και ο Σωτήρης Αμαριανάκης, αλλά και ο πρώτος προπονητής Γιάννης Λάιος μαζί με τον συνεργάτη του Στέφανο Πολύζο. Όλοι αναφέρθηκαν στον Σάκη Μουστακίδη αλλά και στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό και την πρόκριση στον τελικό.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας:

Γιώργος Ντράγκοβιτς: «Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από το 1992 ήταν τον Σωτήρη (Αμαριανάκη), μιλάμε για μεγάλη παιχτούρα».

Μιχάλης Τριανταφυλλίδης: «Είναι στιγμές που μένουν για πάντα σε έναν αθλητή και τον ακολουθούν παντού. Είναι και το παράδειγμα που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο, η μόνη ευχή είναι να ζήσουν τέτοιες στιγμές».

Στέφανος Πολύζος: «Είχαμε μία σπουδαία ομάδα, με μεγάλη διάρκεια και ήταν οι καλύτεροι αθλητές του ελληνικού βόλεϊ για πολλά χρόνια. Συγκινούμαι που τους ξαναβλέπω και μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές στην Ελλάδα».

Γιάννης Φάκας: «Εκείνη η ομάδα του Ολυμπιακού είχε γίνει μία οικογένεια από σπουδαία παιδιά και καταπληκτικούς παίκτες. Ήταν μεγάλη τιμή για όλους μας».

Λευτέρης Τερζάκης: «Μακάρι η νέα γενιά αθλητών να ζήσει τέτοιες στιγμές. Εμείς το ζήσαμε, το ευχαριστηθήκαμε και το κυριότερο συσταστικό της επιτυχίας ήταν η παρέα».

Ανδρέας Θεοδωρίδης: «Γενικά ήταν ωραίες στιγμές, όμορφες εποχές, κάτι που όλοι μας εδώ θα θυμόμαστε για πάντα».

Σωτήρης Αμαριανάκης: «Ο Τριανταφυλλίδης έκανε την καράφλα του επειδή πανηγυρίζαμε με το κούτελο. Το κάναμε μια φορά και μετά το είχαμε σαν γούρι».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ