1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-12-2014 19:27

Με 3 πρώην «πειρατές» στα «ερυθρόλευκα» το ντέρμπι απ' τα παλιά

Από τα παιχνίδια με το περισσότερο ενδιαφέρον στην 10η αγωνιστική της Volleyleague θα είναι αυτό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου. Το ματς θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη στις 18:00.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει αήττητος τον Α΄γύρο και για να το καταφέρει πρέπει να νικήσει τον Φοίνικα και τη Λαμία εκτός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Παναθηναϊκού διατηρούν το αήττητο στο πρωτάθλημα και θέλουν τους τρεις βαθμούς για να κρατήσουν το προβάδισμα στη βαθμολογία έναντι του ΠΑΟΚ που την Δευτέρα υποδέχεται τον Α.Ο.Κηφισιάς. Στον Ολυμπιακό αγωνίζονται τρεις παίκτες που την περσινή σεζόν ήταν στον Φοίνικα. Πρόκειται για τον Ουκρανό ακραίο Αντρέι Ντιάτσκοφ, δις MVP του εφετινού πρωταθλήματος, και τους κεντρικούς Γιάννη Τακουρίδη, Παναγιώτη Πελεκούδα.

Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί ο Αντρέι Ντιάτσκοφ ως MVP της 9ης αγωνιστικής.

Ο Φοίνικας στοχεύει στην 6η του νίκη για να κάνει άλμα για την 4αδα. Έχει 5 νίκες στο πρωτάθλημα εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στα τελευταία παιχνίδια δείχνοντας πως διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Μετά από διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς στους παίκτες του η ομάδα της Σύρου επέστρεψε στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ταξιδεύει για Πειραιά. Μοναδικό πρόβλημα η περίπτωση του Ηλία Λάππα που νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες και στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ στο Ρέντη και ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ. Σε 17 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται 12-5 στις νίκες. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο Φοίνικας έχει μία νίκη τη σεζόν 2011-12.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι  Γεωργουλέας και Χανδρινός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ