1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-03-2015 14:14

«Τρυπώσαμε» στο πούλμαν των Κυπελλούχων (video)

Είναι γεγονός, ο ΠΑΟΚ πήρε τον πρώτο τίτλο του, πράγμα που ακόμη πανηγυρίζει και θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό. Από τους πρωταγωνιστές του τελικού με τον Ολυμπιακό, ήταν ο Χαβιέ Χιμένες, ο Κουβανός ακραίος που συνδυάζει την πρώτη του χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο με ένα κύπελλο. Μπήκαμε στο πούλμαν του ΠΑΟΚ προκειμένου να μιλήσουμε μαζί του, αλλά... η συνομιλία μας κατέληξε σε πάρτι, με γκρίνιες, χορούς και συνθήματα.

Πριν μας διακόψουν οι υπόλοιποι αστέρες του ΠΑΟΚ, ο Κουβανός ακραίος είπε: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαστε ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί είναι ο πρώτος μας τίτλος. Είμαστε οικογένεια και πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για εμένα γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω επαγγελματικά. Παίξαμε πολύ καλά, και η νίκη είναι το σημαντικότερο. Είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη». 

Όσο για το που θα αφιέρωνε το κύπελλο είπε: «Το αφιερώνω στην οικογένεια και τη χώρα μου. Εδώ δεν έχω τίποτα!Α ναι, συγνώμη, έχω την ομάδα μου» κοιτάζοντας τον Γκόμεζ, ενώ στην ερώτηση αν το αφιερώνει στον συμπαίκτη του, με χιούμορ απάντησε πως ο Γκόμεζ έχει σύζυγο. 

Η απολαυστική συνέχεια επί της οθόνης. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ