1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2016 17:33

Το «ευχαριστώ» του πρωταθλητή Πολυκράτη

Με ανακοίνωσή του, ο Πολυκράτης Σάμου ευχαρίστησετου χορηγούς που τον βοήθησαν να κατακτήσει το πρωτάθλημα κορασίδων.
«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του ταξιδιού μας στην Χίο στις 13 & 14/4/2016 στα πλαίσια των υποχρεώσεων του τμήματος βόλεϊ ως πρωταθλητής Ν. Σάμου, στη Β' φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της Ζ' Περιφέρειας και μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με 3-2 επί του Νηρέα Καρδαμύλων, ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ακτοπλοϊκή εταιρία Hellenic Seaways, ιδιαίτερα το τμήμα marketing και τον κο Νιώτη Μανώλη, για την έκπτωση που παρείχαν στα εισιτήρια της 14μελής αποστολής μας. Για άλλη μια φορά η συγκεκριμένη εταιρία γίνεται αρωγός στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας και συγκεκριμένα το τμήμα βόλεϊ για ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας. Ευχόμαστε στην Hellenic Seaways να συνεχίσει την ανοδική της πορεία ως ακτοπλοϊκή εταιρία !!!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Νηρέα Καρδαμύλων Χίου για την άψογη φιλοξενία και το φιλικό κλίμα που συναντήσαμε καθόλη την διάρκεια της παραμονής μας εκεί, καθώς επίσης και τους γονείς των αθλητριών μας για την εμπιστοσύνη και κατανόηση που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ