1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2015 20:36

Επίσημα στην Α2 η Ευρυάλη

Επισημοποιήθηκε η άνοδος του ΑΓΟΓ Ευρυάλη στον 2ο υποόμιλο του Α ομίλου της Α2 γυναικών. Η ομάδα θα καλύψη το κενό που προέκυψε με τον προβιβασμό του Πορφύρα στην Α1 γυναικών. Η Ευρυάλη θα πάρει τη θέση των Πορφύρα και στο πρόγραμμα. Επομένως την πρώτη αγωνιστική θα παίξει με τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι.



Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ η ομάδα που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον 2ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών, μετά την άνοδο του ΑΟΦ Πορφύρα στην Α1 Γυναικών, είναι ο ΑΓΟ Ευρυάλη.

Το πρόγραμμα των αγώνων του 2ου υποομίλου του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών παραμένει ως έχει, με τον ΑΓΟ Ευρυάλη να αγωνίζεται με την ίδια σειρά αγώνων που είχε κληρωθεί ο ΑΟΦ Πορφύρας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Cris Papasarantou Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 21:52 posted by Cris Papasarantou

    Μια σημαντική σύμπτωση ...???!!!Και για τις 3 ομάδες που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα αυτή έχουν κοινό παρανομαστή τον προπονητή Κώστα Γκούντα...!!! Ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου εμφανίστηκε στις Εθνικές κατηγορίες με προπονητή τον Κώστα Γκούντα και μάλιστα ανέβηκε 2 κατηγορίες ...!! από Α ΕΣΠΑΑΑ στην Β Εθνική και από Β εθνική στην Α2..!! Ο Πορφύρας ανέβηκε στις Εθνικές κατηγορίες επίσης με προπονητή τον Κώστα Γκούντα..!!! και μάλιστα στο παρά ένα δεν ανέβηκε τότε ο Πορφύρας στην Α1 παρότι κέρδισε και στους 2 αγώνες τους Ίωνες..!! Και τώρα ο ίδιος προπονητής ανεβάζει την ομάδα της Ευρυάλης στις Εθνικές κατηγορίες...!!! Να δούμε πια ομάδα έχει σειρά να ανεβάσει ο Γκούντας στις Εθνικές κατηγορίες...!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ