1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2015 17:17

Ο Τακουρίδης στην Παναχαϊκή και πρώτο ματς στο Ρέντη

Ισχυροποιείται στο κέντρο η Παναχαϊκή αποκτώντας τον Γιάννη Τακουρίδη λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο διεθνής κεντρικός  μετακομίζει στην Πάτρα μετά από δύο χρόνια στο Ρέντη και τον Ολυμπιακό.  Στα 27 του χρόνια έχει αγωνιστεί σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Volleyleague(Άρης, Ηρακλής, Φοίνικας, Ολυμπιακός).

Ο Τακουρίδης ενσωματώνεται άμεσα στην Παναχαϊκή και στον πρώτο του αγώνα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ.

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαικης ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρόνου διεθνή κεντρικού, Γιάννη Τακουρίδη (2.00) για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο διεθνής παίκτης τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και την καριέρα του ξεκίνησε από τον Άρη Θεσσαλονίκης στον οποίο αγωνίστηκε από το 2003 ως το 2011 ενώ έχει περάσει από Φοίνικα Σύρου (2012-14) και Ηρακλή (2011-12).

Ο έμπειρος παίκτης θα βρίσκεται το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Παναχαϊκής.

Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχει εκδοθεί το δελτίο του και να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Λυκούδη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό  στο πλαίσιο του league cup «Ν. Σαμαράς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ