1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-10-2015 14:15

Με 10 ομάδες ο Β όμιλος

Με 10 ομάδες θα διεξαχθεί ο δεύτερος υποόμιλος του Α ομίλου της Α2 γυναικών, παρά την έγγραφη αίτηση που έκανε η ΑΕΑμπελοκήπων, αλλά και ο ΑΓΟΓ Ευρυάλης προκειμένου να αναπληρώσουν το κενό του Πορφύρα(προβιβάστηκε στην Α1 γυναικών)
Έτσι υπάρχει προβληματισμός για νέα κλήρωση στον όμιλο για να μην έχουν οι ομάδες δυο ρεπό, αν και επικρατεί η άποψη να αφήσουν τα πράγματα ως έχουν γιατί έχουν προγραμματισθεί οι μετακινήσεις των υπόλοιπων ομάδων.

Πρόβλημα προκύπτει και με την ΑΕΚ, που απέκτησε τις Σπανού, Πατέλη από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, αν και ο κανονισμός αναφέρει ότι μπορείς να πάρεις μόνο μια παίκτρια από ομάδα που διαλύθηκε. Έτσι κι αλλιώς όμως η Πατέλη ανήκει και στις νεανίδες του Αστέρα και δεν μπορεί να φύγει ως ελεύθερη.

Ένα άλλο αγκάθι, είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, αφού ο Δήμος Νέου Ηρακλείου αρνείται να το παραχωρήσει, όπως και το Σπόρτινγκ, που ζητάει γενναία προκαταβολή για τις 5.000 ευρώ που είχαν συμφωνήσει για την ετήσια χρησιμοποίηση του.

1 σχόλιο

  • Comment Link εσπααα Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 12:55 posted by εσπααα

    Χαχα...!!! Τι θέση τερμάτισε πέρυσι η ομαδα των Αμπελοκήπων...???? Θέλει και Α2....!!!!! ΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ