1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2013 22:44

Ο Μενεσλής πάει ...Πορτογαλία

Ελληνική παρουσία θα έχουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων αφού ο διεθνής διαιτητής beach volley, Τάσος Μενεσλής, θα σφυρίξει αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Under 19 που γίνονται στo Πόρτο της Πορτογαλίας.

7 σχόλια

  • Comment Link pap Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 10:46 posted by pap

    Φιλε free δεν φταινε τα 'διαιτητακια' οπως λες αλλα οι υπευθυνοι που τους καθοδηγουνε ειτε στη σαλα Σ.Β ειτε στο μπιτς Β.Ρ κανουνε την δουλεια τους οι 'κυριοι' αυτοι εις βαρος φυσικα των διαιτητων,τωρα αν εχουνε οφελος οι 'κυριοι' αυτοι ουδεις το γνωριζει...

  • Comment Link free Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 12:52 posted by free

    Βρε διαιτητακια θα παιζετε ειτε πληρωνεστε ειτε οχι παρτε το χαμπαρι οπως θα παιζουνε και οι αθλητες και ας φτασει το επαθλο της πρωτης θεσης στα εκατο ευρω!

  • Comment Link fidelio Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 12:30 posted by fidelio

    ΦΙΛΕ STEF ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ FIDELIO ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ.ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΕΣ

  • Comment Link αληθεια η ψεματα Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 11:27 posted by αληθεια η ψεματα

    οπα ρε φιντελ καστρο διαιτηταρα.λεσ κι εμεισ βγαζουμε λεφτα οταν παιζουμε.τα επαθλα μασ τα εχεισ δει??αλλα απο το ονομα σου φαινεσαι τη ψωνιο εισαι κ ο φιλοσ σου μαλλον

  • Comment Link stef Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 10:41 posted by stef

    Ποιος σου ειπε fidelio οτι το χρημα δεν ειναι το παν για τους διαιτητες???Πιστευεις οτι τους περισευουνε χρηματα και πρεπει να ειναι χορηγοι του μπιτς???Περυσι τους κοροιδεψε ο Στουραιτης,φετος τους 'δουλευει' ο Ρερρας του χρονου θα ειναι καποιος αλλος...αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της και στο τελος θα σφυριζουνε τους αγωνες ο Χαλβαντζης,η Τουρσουγκα και ο Ρερρας!Καληνυχτα παραγοντες της κακιας ωρας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ