1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2024 18:02

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (6-7/2)

Ανακοινώθηκαν οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης για το διάστημα 6-7 Φεβρουαρίου.
Η διεθνής διαιτητής Ελένη Δανιηλίδου θα είναι την Τρίτη 6/2 2η διαιτητής στο παιχνίδι της γαλλικής Μπεζιέ με την πολωνική Λοτζ για τα προημιτελικά του CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα είναι την Τετάρτη 7/2 2ος διαιτητής στα πλέι οφ του Champions League γυναικών και στην αναμέτρηση της τούρκικης Εζατσίμπασι με την ουκρανική Ντνίπρο.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι την Τετάρτη 7/2 1ος διαιτητής στον αγώνα της τούρκικης Φενέρμπαχτσε με την βέλγικη Μάασεϊκ για τα προημιτελικά του CEV Cup ανδρών.

Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα είναι την Τετάρτη 7/2 1ος διαιτητής στον αγώνα της ιταλικής Κιέρι της Μάρθας Ανθούλη με την γαλλική Λε Κανέ για τα προημιτελικά του CEV Cup γυναικών.

Τέλος, η διεθνής διαιτητής Λεμονιά Μουλά θα είναι την Τετάρτη 7/2 1η διαιτητής στον ημιτελικό του Challenge Cup γυναικών ανάμεσα στην γερμανική Βισμπάντεν και την ιταλική Νοβάρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ