1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2024 17:47

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (9-11/1)

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 9-11 Ιανουαρίου 2024.
Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της γαλλικής Τουρ με την πολωνική Ρεζόβια για τον Β' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Αβραμίδης θα είναι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της ελβετικής Νεσατέλ με την γερμανική Δρέσδη για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της ιταλικής Κιέρι με την πολωνική Χέμικ Πολίτσε για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα είναι την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2ος διαιτητής στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα από την Σερβία με την γαλλική Μπεζιέ για τα πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Τέλος, ο διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελίδης θα είναι την Πέμπτη 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της ισπανικής Τέρουελ με την φινλανδική AKAA για τα προημιτελικά του Challenge Cup ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ