1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2013 10:44

Πληρώστε τις οφειλές

Η ομοσπονδία διαιτητών με επιστολή που έστειλε στις 17 Ιουνίου στον πρόεδρο και στο ΔΣ της ΕΟΠΕ και κοινοποίησε στους συνδέσμους ζήτησε την καταβολή των αποζημιώσεων των διαιτητών και διακανονισμό των παλαιών οφειλών. Την επιστολή που υπογράφουν ο πρόεδρος Σταύρος Μαυρικίδης και ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρος Κίτσιος αναφέρει:
«Εδώ και δύο χρόνια, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι διαιτητές του βόλεϊ και η ΟΔΒΕ ως θεσμική έκφρασή τους έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων εθνικών και τοπικών κατηγοριών δείχνοντας πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας. Εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2013-14, το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ αποφάσισε να ζητήσει την καταβολή των αποζημιώσεων των διαιτητών, των εξόδων μετακίνησης και διαμονής στο γήπεδο. Επίσης, απαιτείται άμεσος διακανονισμός και έναρξη καταβολής μέρους των παλαιών οφειλών. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε το συντομότερο αντιλαμβανόμενοι τη μέγιστη συνεισφορά των Ελλήνων διαιτητών βόλεϊ στην τόσο δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link Stef Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 17:13 posted by Stef

    Για το μπιτς 'γαργαρα' κ.Μαυρικιδη???εκτος και αν δεν ειναι μελη σας αυτοι οι διαιτητες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ