1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2013 19:17

«Ελληνικές» σφυρίχτρες στο World League

Σπουδαίες παρουσίες για την ελληνική διαιτησία τις προσεχείς ημέρες, αφού οι ...ελληνικες σφυρίχτες θα δώσουν το παρών σε αγώνες του World League 2013, στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Μικρών Χωρών, αλλά και στους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ κάτω των 23 ετών.
Πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Ράπτης θα σφυρίξει στους δύο αγώνες Κορέα-Φινλανδία για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του World League 2013, που θα γίνουν στην πόλη Σουόν της Κορέας.
 
Ο διεθνής διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος θα σφυρίξει στους δύο αγώνες Ηπα-Αργεντινή για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του World League 2013, που θα γίνουν στην πόλη Βιτσίτα του Κάνσας.
 
Από 6-8 Ιουνίου, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Αμασιάδης θα σφυρίξει αγώνες για την Τελική Φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών Μικρών Χωρών, που θα γίνουν στη Λεμεσό με τη συμμετοχή των ομάδων Κύπρου, Λουξεμβούργου, Σκωτίας και Αγ. Μαρίνου. Αυτό το τουρνουά αποτελεί ταυτόχρονα και τον 7ο ευρωπαϊκό όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2014.
 
 Σπουδαία παρουσία και για τον διεθνή διαιτητή, Χρήστο Κούβελο, όπου θα σφυρίξει στους αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κάτω των 23 (5-9/6/2013), που θα γίνουν στην πόλη Μίσλοβις της Πολωνίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ