1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-07-2016 15:50

Αποχή διαιτητών στο μπιτς βόλεϊ

Η ΟΔΒΕ κήρυξε αποχή από τα τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διοργανώνει η ΕΟΠΕ έως ότου η ομοσπονδία εξοφλήσει τα δεδουλευμένα. Έτσι κινδυνεύουν να μην διεξαχθούν οι τελικοί των juniors U16 (29-31/7) και U19 (5-7/8). 


 

H επιστολή στην ΕΟΠΕ:  «Για μια ακόμη χρονιά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις σας, ήδη διεξήχθη και δεύτερο τουρνουά πετοσφαίρισης άμμου, χωρίς να αποζημιωθεί. Μεγάλα λόγια χορτάσαμε, η υπομονή μας τελείωσε. Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ, αποφάσισε να μην συμμετέχουν οι διαιτητές σε τουρνουά ευθύνης της ΕΟΠΕ, έως ότου η ίδια αναγνωρίσει και εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της. Για εμάς αποτελεί υποχρέωση η προάσπιση του κύρους και της αξιοπρέπειας των διαιτητών».

 

2 σχόλια

  • Comment Link yes men... Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 10:18 posted by yes men...

    Πολλα στραβα γινονται κυριοι και στις δυο ΚΕΔ και οποιος εκλεγει πρεπει να το κοιταξει αυτο το σοβαρο θεμα.Κανουνε τα στραβα ματια σε πολλα θεματα και εις βαρος των διαιτητων.Ελπιζω κατι να αλλαξει γιατι αυτοι εχουνε αποδειξει οτι επιβιωνουν με ολες τις διοικησεις!

  • Comment Link eleos Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 20:18 posted by eleos

    Αντιπολίτευση κάνετε τώρα κ.Μαυρικίδη.
    Δεν πάτε καλύτερα γιακαμια φωτογραφία να μην σας χαλάσει το γούρι!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ