1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-07-2016 18:29

Τέσσερις διαιτητές στο εξωτερικό

Από 7-9 Ιουλίου η διεθνής διαιτητής Λεμονιά Μουλά θα σφυρίξει αγώνες για τον όμιλο Η του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνουν στην πόλη Vrnjacka Banja της Σερβίας. Στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Σερβία, Τσεχία, Πολωνία & Φινλανδία.

Από 8-10 Ιουλίου ο διεθνής διαιτητής Νίκος Φραγκάκης θα σφυρίξει αγώνες για τον όμιλο Η του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων που θα γίνουν στην πόλη Valladolid της Ισπανίας. Στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Ισπανία, Γερμανία, Ρουμανία& Ουκρανία.

 
Beach Volley

Από 5-10 Ιουλίου ο διεθνής διαιτητής beach volley Χαράλαμπος Παπαδογούλας σφυρίζει αγώνες για το 2ο φετινό τουρνουά Major της σειράς FIVB World Tour 2016 που γίνονται στην πόλη Gstaad της Ελβετίας.

Από 6-9 Ιουλίου ο διεθνής διαιτητής beach volley Χρήστος Κούβελος θα σφυρίξει αγώνες για το 4ο φετινό CEV Satellite που θα γίνουν στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ