1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2014 11:25

Ενότητα στο σεμινάριο της ΟΔΒΕ στην Ερέτρια

Με αξιοσημείωτη προσέλευση μελών ολοκληρώθηκε το 22ο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΟΔΒΕ στην Ερέτρια Ευβοίας με συμμετοχή άνω των 170 ατόμων γεγονός που καταδεικνύει και την ενότητα παρά τα προβλήματα στο χώρο της διαιτησίας.


Το Σάββατο 27/9 το απόγευμα στην έναρξη, χαιρετισμό απήυθυναν ο κ. Αθ. Ρέρας εκπροσωπώντας την ΕΟΠΕ ελλείψει του προέδρου κ. Μαυρομάτη, ο κ. Στ.Βασιλειάδης από την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ ενώ ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ κ. Στ.Μαυρικίδης κήρυξε επίσημα την έναρξη του σεμιναρίου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Ρέρας δήλωσε «Νιώθω ότι βρίσκομαι σε οικείο περιβάλλον για το λόγο ότι αισθάνομαι ότι όλοι μας είμαστε μία οικογένεια» και ζήτησε από τους διαιτητές να κάνουν υπομονή και να υπάρξει σύμπνοια. Ο κ. Βασιλειάδης εξήρε το σώμα των διαιτητών για την επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο 2013-14 από μεριάς τους και ζήτησε ο πήχης να ανέβει ψηλότερα για τη νέα χρονιά. Ο κ. Μαυρικίδης αφού ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους και τη στήριξη που του παρέχουν ανέφερε «υπάρχει η καλή διάθεση να επιλυθούν τα προβλήματα από μεριάς διαιτητών με ταυτόχρονη διασφάλιση της αξιοπρέπειάς μας». Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις από την ΟΔΒΕ για την προσφορά τους στους κ. Γ. Διαμαντόπουλο, κ. Α. Τσοπάνογλου, κ. Βασ. Κοκοτσάκη και κ. Χρ. Μπαντιανίδη.

Το σεμινάριο συνεχίστηκε και την Κυριακή 28/9 με τις γραπτές εξετάσεις των αξιολογημένων διαιτητών και το σεμινάριο διαιτητών Α1 Ανδρών.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΒΕ, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν, αναλαμβάνοντας μάλιστα οι ίδιοι τα έξοδα μετακίνησης τους, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζει η χώρα. Στο περιθώριο του σεμιναρίου διεξήχθη και η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΟΔΒΕ, όπου συμμετείχαν μετά από αρκετά χρόνια, δέκα (10) σύνδεσμοι από όλη την χώρα. Τα αποτελέσματα, με ομόφωνες αποφάσεις ανέδειξαν την ενότητα και την ομοψυχία των διαιτητών, μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία ο χώρος.

 

1 σχόλιο

  • Comment Link no money Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 11:05 posted by no money

    Ο Ρέρας ήρθε και επανέλαβε τα ψέματα που είπε και στούς διαιτητές του μπιτς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ